Radio Simplu

Andreea Bălan, dezamăgită de autorități, după crimele din Caracal: „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Crimele din Caracal au redus la tăcere întreaga Românie. Oamenii sunt șocați de cele întâmplate și au început să posteze pe paginile lor de Facebook numeroase mesaje în memoria Luizei și a Alexandrei, iar printre acestea și vedetele au reacționat.

Pe pagina ei de Facebook, Andreea Bălan a povestit ce a simțit în momentul în care a ascultat vocea Alexandrei pe înregistrarea apelului pe care minora l-a avut cu operatorii de la 112 și s-a arătat a fi de-a dreptul stupefiată de modul în care au acționat autoritățile.

„Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui.
Frustrarea și furia unui părinte nu au limite.
Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să o mai și mintă “Ajunge în 2 min echipajul”, e bătaie de joc. Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa.

Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare…tare rău.
Eu acum ce le învăț pe fetele mele, să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi părinții?” a scris Andreea Bălan, pe pagina ei de Facebook, despre crimele din Caracal.