Radio Simplu

Broasca țestoasă îl încetinește pe polițist

Poliţistul este enervat că se află în spatele unui „bunic” care merge încet. Când întoarce camera, priveliştea e de tot hazul

Un ofiţer de poliţie din Florida a trăit o experienţă de tot hazul atunci când în „trafic” în faţa lui se afla un „vehicul” mai puţin obişnuit. Nici mai mult nici mai puţin, pe stradă mergea cu viteza melcului o broască ţestoasă de dimensiuni apreciabile.

În timp ce patrula pe o şosea din Florida, Bryan Bowman, un agent de poliţie din zonă, a ajuns să încetinească viteza maşinii sale potrivit mersului unei broaşte ţestoase. Broasca se afla pe carosabil şi îşi urma traseul, însă fără se grăbească. Camera de luat de vederi a telefonului poliţistului a înregistrat întreaga scenă care ne aduce instantaneu zâmbetul pe buze.

„Broasca ţestoasă mergea literalmente cu o milă pe oră într-o zonă în care viteza obişnuită este de 30 de mile pe oră”, a spus agentul de poliţie. „Haide, bunicule! Toată lumea vrea să meargă încet cu o maşină de poliţie în spatele lor. Aşa nu pot ajunge nicăieri la timp”.

Bowman a trebuit să urmeze ţestoasa cu viteză redusă timp 20 de minute, până când aceasta a intrat în pădure. Deşi puţin enervat de această situaţie ofiţerul de poliţie a fost totuşi destul de răbdător cu broasca ţestoasă care nu avea nicio vină nici pentru faptul că circulă pe stradă şi cu atât mai mult că mergea foarte încet.

Visul unei broaste testoase

O broscuta testoasa, vrea sa invete sa zboare.

Se urca intr-un copac, si cand ajunge in varf sare si cade in gol.

Broasca nu se da batuta si faza se repeta de cateva ori.

Intre timp, pe o creanga alaturata, doua pasari care vad ce incearca broasca testoasa sa faca , vorbesc:

– Iubito, nu crezi ca e timpul sa-i spunem ca e infiata?