Radio Simplu

Botox natural, ieftin și eficient

Mai ales femeile, mai ales după o anumită vârstă, încearcă orice metode au la îndemână ca să poată să se mai bucure măcar încă puțin de tinerețe și de frumusețe. Dar procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit de niciun truc și de niciun produs.

Ridurile au fost și vor rămâne unii dintre cei mai mari inamici pentru orice femeie. Ele sunt conștiente de acest lucru și totuși nu vor înceta niciodată să caute diferite soluții ca să arate bine în fiecare zi. Așa că unele dintre ele aleg să apeleze la variantele clasice, naturale, iar altele merg pe încrederea medicilor și aleg să își asume riscuile aferente.

Cu ajutorul botoxului îți poți trata ridurile într-un mod foarte rapid și foarte eficient. Și nu numai ridurile. Din păcate, unele dintre femei nici nu sunt conștiente de cât de periculoasă este această metodă. Botoxul conține anumite substanțe care atunci când ajung în organism acolo nu mai ajung impulsurile nervoase.

Practic mușchii feței nu se mai mișcă, de aceea nici ridurile nu mai apar. Dar există o veste bună: tratamentul cu botox făcut în cabinetele medicilor are o variantă foarte ieftină și foarte bună și este sută la sută naturală. În plus este o soluție pe care o poți pregăti chiar tu la tine acasă.

Iar rezultatul va fi exact același pe care l-ai obține și în cazul în care apelezi la ajutorul profesionist. Ca să pregătești tratamentul natural pentru riduri vei avea nevoie de: una sau două linguri de mălai, de cinci linguri de suc de morcov proaspăt, și de o lingură de smântână cât mai slabă.

Ia un vas și ăune în el 150 de ml de apă, pune peste ea mălaiul și lasă-l la foc potrivit pe aragaz. Amestecă bine toate ingredientele până obții o pastă groasă care va începe să scadă. Ia recipientul de pe foc și ai răbdare să se răcească. Adaugă apoi sucul de morcovi și smântâna și amestecă bine până atunci când vei obține o pastă omogenă.

Atunci când vrei să aplici acel preparat, spală-te mai întâi foarte bine pe față, Aplică masca pe zonele în care ai ridurile și ține-o pe piele pentru aproximativ treizeci de minute. După aceea clătește-te pe față cu apă călduță, din abundență.

În cazul în care o să îți mai rămână preparat în recipient poți să o păstrezi și să o mai folosești și cu alte ocazii. Dacă vrei să obții niște efecte cât mai bune în timp record folosește masca de câte trei ori pe săptămână.