Radio Simplu

Blonda Vivi, decizie de ultima oră după accidentul în care a murit Cornel Galeș. Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit

Au început demersurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu mai avea alte rude, iar cel mai probabil de formalități se va ocupa Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani din viață.

Potrivit România TV, Viviana caută acum bilete de avion pentru Spania, pentru a se putea ocupa de formalități. Viviana și Cornel Galeș s-au despărțit imediat după ce s-au mutat împreună în Spania. Apropiații familiei spun că Galeș a intrat în familie după ce blonda Vivi s-a mutat înapoi în țară, depresie accentuată și de moartea Ilenei Ciuculete care încă îl afecta, dar și de războiul pe care îl ducea în instanțe cu fiii artistei pentru averea acesteia.

Fostul cumnat, mesaj de condoleanțe
După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a rupt orice legătură cu familia artistei. În afară de luptele prin instanțe cu fiii artistei, Cornel Galeș nu a mai avut nici un fel de relație cu fosta familie.”Îmi pare rău ca om, să dea Dumnezeu să îl odihnească în pace, nu-i doream moartea.”, a spus Aurel Ciuculete, la România TV.

Totodată, Elena Merișoreanu spune că, așa cum se spune în popor, Ileana Ciuculete l-a chemat la ea în Ceruri pe fostul soț, iubirea dintre ei fiind nemărginită.

„Dumnezeu să-l ierte, să facă legea. Probabil că iubirea dintre ei, l-a luat lângă ea. Eu n-am știut că s-a mutat în Spania. Regret și îmi pare rău de deces, era tânăr, avea toată viața înainte. Copiii Ilenei Ciuculete au fost lăsați de izbeliște încă de mici, să aibă grijă acum și să-și vadă de familiile lor.”, a declarat Elena Merișoreanu, conform sursei citate.