Radio Simplu

BLONDA & BRUNETA L-AU ”ÎNGHESUIT” LA BAR PE SMILEY O SEARĂ ÎNTREAGĂ!

GALERIE FOTO (6)

Smiley pare că se distrează pe cinste chiar și atunci când sexoasa lui iubită nu-i acasă! Celebrul artist a fost imortalizat într-o ipostază care, cel mai probabil, nu ar fi chiar pe placul prezentatoarei de la ”Asia Express”. O blondă și o brunetă l-au ”înghesuit” la bar pe cântăreț o seară întreagă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Smiley la o petrecere cu ștaif care a fost organizată la Palatul Bragadiru din București. Din câte se pare, o blondă și o brunetă au profitat de faptul că Gina Pistol filmează în Asia și l-au ”înghesuit” pe artist la bar.

Cele două domnișoare au prins momentul oportun și l-au ”băgat în corzi” pe celebrul cântăreț. Aproape toată seara, Smiley s-a întreținut cu cele două reprezentante ale sexului frumos. Cu toate că la petrecere au participat nume grele din industria muzicii românești, apropiați ai cântărețului, Smiley a părut că preferă compania blondei și a brunetei. Din câte se pare, artistul a fost captivat de ”anturajul” select și cu greu s-a lăsat dus de lângă cele două frumuseți.

Cu siguranță, imaginile prezentate, în premieră, de site-ul nr.1 din România nu vor fi chiar pe placul prezentatoarei din Antenă. Rămâne de văzut dacă, la întoarcerea în țară, Ginuța îl va „trage de urechi” pe celebrul artist.

Gina, despre relația cu Smiley: „Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele”

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ doi ani, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Ba, mai mult, niciunul nu a recunoscut, explicit, că trăiesc o poveste de dragoste.  Gina Pistol a vorbit deschis despre nunta cu Smiley. Vedeta ne-a mărturisit că ar fi dispusă să renunțe la numele  ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria.