Radio Simplu

Bianca Pop, amenințată cu moartea la priveghiul lui Emi Pian! ”Nevasta și amanta lui….”

GALERIE FOTO (3)

Bianca Pop ne-a obișnuit deja cu scandalurile în care aparent, intră cu foarte mare ușurință

Bianca Pop, decizie radicală după moartea lui Emi Pian! Bianca Pop suferă extrem de mult în ultima perioadă, mai ales după pierderea bunului ei prieten, Emi Pian. Ispita este distrusă de la aflarea acestei vești și a ajuns la o decizie radicală. Probleme par să se țină scai de vedetă, după ce iubitul ei, Șerban Constantin, a fost arestat preventiv 39 de zile.

Bianca a postat pe parcursul serii dintre 7 și 8 august mai multe fotogreaii în care se află în ambulanță!

După ce unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Pop, Emi Pian a fost ucis de către membrul unui clan rival, în noapte de 3 spre 4 august, probleme s-au ținut scai de frumoasa brunetă. După ce iubitul ei a fost arestat preventiv, acum aceasta se află într-un scandal cu familia Pian. După spusele acesteia, de vină ar fi soția și amanta lui Ciprian Pian.

Mesajul postat de aeasta, alături de fotografii a fost unul halucinant: „Mergi la priveghi și te ia salvarea că ești amenințată cu moartea..”.

Bianca Pop va depune plângere penală
Ulterior, vedeta a mai postat o fotografie, tot în ambulanță, în care a continuat cu declarațiile șocante. Bianca Pop le-a povestit pe scurt urmăritorilor ei, pe contul său de Instagram, ce s-a decis să facă cu privire la oamenii ce-au amenințat-o: ”Măine am să depun plângeri penale pentru nevasta și amanta lui Ciprian Pian”.

Bianca Pop a decis să rămână în țară și să-i fie alături iubitului ei, după ce anunțase că va pleca în vacanță în Spania. Vedeta susține că vacanța mai poate aștepta, dar trebuie să rămână în țară pentru bărbatul la care ține. În plus, pierderea lui Emi Pian a afectat-o foarte mult. În continuare, se pare că aceasta va urma să depună o plângere penală pentru doi membrii ai familiei Pian.