Radio Simplu

Bianca Drăguşanu nu are o părere prea bună despre studii: „Eu am şcoala vieţii”

Bianca Drăguşanu a declarat recent că nu regretă că nu are studii universitare finalizate, ba chiar le ironizează pe tinerele cu mai multe facutăți. Blondina a absolvit doar liceul și a luat examenul de bacalaureat, însă e mândră de ce a realizat până acum. Bianca Drăgușanu mai spune că sărăcia de acasă a motivat-o cel mai tare și nu regretă deloc că nu a terminat nicio facultate.

Bianca Drăgușanu s-a născut în Hunedoara și a absolvit doar studiile preuniversitare, obținând media 8,95 la bacalaureat. În vârstă de 38 de ani, blondina trăieşte în prezent „pe lux şi opulenţă” și nu-i pasă că nu a terminat facultatea. Ba chiar le ironizează pe fetele cu trei facultăţi care nu-şi permit o geantă de lux sau o vacanţă exotică.

Diva a aflat pe propria piele cât de greu este drumul spre succes. Vedetei nu i s-a oferit nimic pe tavă, ci, din contră. Aceasta a trebuit să muncească pentru fiecare realizare, indiferent de cât de grea a fost. Deși a făcut multe sacrificii, poate spune că toate au meritat din plin.

Ce spune Bianca Drăguşanu despre studii
Calea spre succes nu a fost deloc una ușoară, iar Bianca știe prea bine asta. Acum, după ani buni petrecuți în lumina reflectoarelor, vedeta are o experiență de viață extrem de solidă. De-a lungul timpului, aceasta a învățat ce este cu adevărat important și cum să își stabilească prioritățile.

Biancăi Drăgușanu nu îi este deloc rușine să afirme că a reușit foarte multe pe cont propriu și fără studii. Diva nu a mai apucat să termine facultatea, dar asta nu a fost obstacol în calea succesului. În timp ce Bianca se bucură de viața de lux la care a visat mereu, colegele ei cu două, trei facultăți au rămas casiere.

„Mi-am dat seama că cea mai bună școală-n viață care m-a ajutat pe mine să reușesc este, de fapt, școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două, trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu n-am reușit să termin facultate, dar am tot ce-mi trebuie”, a spus Bianca.

Vedeta, care are propriul business în domeniul vestimentar, a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna. S-a înscris apoi la Facultatea de Științe Economice și Management, pe care a abandonat-o însă. A ajuns să fie atrasă te televiziune, așa că a început studiile la Intact Media Academy. Din pacate, nu le-a finalizat nici pe acestea.

Vrea să-și deschidă școală de dive
Chiar dacă nu are nicio diplomă de studii superioare, asta nu o oprește să (vrea să) predea. De curând, vedeta anunța că vrea să deschidă o școală de dive.

„Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, declara Bianca Drăgușanu, dând astfel de înțeles de ce e îndreptățită să predea această „artă”.

„De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, spunea Bianca la mijlocul lunii iulie.

Vedeta urma să aibă, cumulat, cel puțin trei funcții, scria presa la acea vreme. În primul rând, ea urma să fie directoarea școlii, apoi urma să fie profesoară și, nu în ultimul rând, se anunța a fi model pentru elevele sale. Ea promitea să le explice acestora ce sacrificii trebuie să facă o femeie pentru a avea succes, asemenea ei.