Radio Simplu

Bianca Drăgușanu a părăsit România! După ce a petrecut toată seara, vedeta s-a urcat în primul avion!

După ce a petrecut toată seara în compania lui Alex Bodi, asta după ce în ultimele zile au apărut zvnuri cum că aceasta ar fi bătut-o, în această dimineață Bianca Drăgușanu s-a urcat în primul avion și a părăsit România!

Bianca Drăgușanu a plecat din țară în această dimineață. Vedeta a publicat în urmă cu scurt timp o imagine din aeroport, asta după ce toată noaptea a petrecut în compania lui Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu a părăsit România!
Bianca Drăgușanu este numele care în aceaste zile se află pe paginile tuturor ziarelor, asta după ce cu puțin timp a dat de înțeles pe pagina sa de socializare că este ținta agresiunii fizice.

La scurt timp pe internet au apărut numeroase informații și fotografii cum că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de afaceristul Alex Bodi, însă iată că vedeta e din nou în brațele lui și s-a afișat din nou în compania bărbatului.

Aseară, imediat după miezul nopții a publicat mai multe fotografii pe Instagram alături de Alex Bodi, însă la scurt timp le-a șters.

În această dimineață s-a urcat în primul avion!
Se știe foarte bine că relația vedetei cu Alex Bodi este una foarte complicată, iar lucrurile parcă se schimbă de la o zi la alta.

Cu doar câteva minute în urmă aceasta a publicat o fotografie din aeroport și se pare că părăsește țara cu o companie turcească. Rămâne de văzut unde va pleca diva? În Paris, așa cum își dorea sau cel mai probabil în Turcia, acolo unde o mai așteaptă milionarul în brațele căruia s-a mai afișat și în urmă cu doar câteva săptămâni!