Radio Simplu

Anca Serea, supusă de urgență unei intervenții! Soția lui Adrian Sînă a fost anesteziată total!

Anca Serea a ajuns de urgență la spital în urmă cu doar câteva zile, iar vedeta a fost supusă unei intervenții care a solicitat anestezia totală. Primele declarații despre starea ei de sănătate!

Anca Serea trece printr-o perioadă dificilă în ultimele zile, iar ieri vedeta a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fani. Vedeta le-a mărturisit acestora că a ieșit dintr-o intervenție care a solicitit ca ea să fie anesteziată total!

Anca Serea, de urgență supusă unei intervenții!
În ultima perioadă, problemele se țin lanț de Anca Serea. Vedeta a ajuns de urgență la spital, acolo unde a fost supusă imediat unei intervenții care a durat câteva minute, dar care a solicitat anestezia totală pentru ca aceasta să nu simtă nimic și să poată trece mai repede peste dureri.

Imediat după ce a ieșit din intervenție, soția lui Adrian Sînă și-a liniștit urmăritorii de pe conturile de socializare spunându-le că se simte bine și că deși i-a fost frică de ce se va întâmpla, anestezia a ajutat-o foarte mult.

”Tocmai am ieșit de la procedura de colonoscopie și endoscopie de care mi-a fost foarte frică. Mă simt bine, rezultatele sunt foarte bune, am trăit ultimele zile cu un stres imens”, a spus Anca Serea!

Anca Serea, mesaj pentru urmăritorii de pe Instagram!
Deoarece este foarte urmărită în mediul online, Anca Serea le-a transmis un mesaj urmăritorilor de pe pagina sa de Instagram.

Aceasta le-a mărturisit că intervenția nu a fost dureroasă, iar acum se simte bine și va merge imediat acasă, așa cum a și făcut de altfel.

”Mesajul meu pentru voi este să nu vă temeți de ele pentru că se fac sub anestezie totală și nu simțiți nimic”, le-a mai spus Anca Serea urmăritorilor de pe Instagram!

Loading...