Radio Simplu

Rămăsese fără benzină și a oprit să alimenteze. Acolo a văzut un bărbat care plângea în hohote. A fost curioasă, așa că s-a apropiat de mașina lui. Când a văzut ce ținea înăuntru i-au dat și ei lacrimile

O tânără, pe nume Nicole, mergea prin ninsoare când a trebuit să oprească la o benzinărie pentru a băga benzină. Dar, atunci a văzut un bărbat în toată firea la cealaltă pompă care plângea.

Tânăra a ieșit din mașină și s-a uitat mai bine la el, și abia atunci a observat că acesta purta papuci și șosete rupte în zăpadă.

Apoi s-a uitat în mașina acestuia și a văzut o scenă și mai îngrozitoare: acolo erau fiica și soția sa, ambele în lacrimi. Nicole a mers la om și l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar el i-a spus că nu își poate întreține familia. Fără să se gândească, Nicole a plătit pentru benzina lui.

Atunci soția sa a ieșit din mașină și i-a întrebat ce se petrece, iar Nicole a observat că ea purta blugi rupți și murdari.

Din fericire, portbagajul fetei era plin de haine de care nu mai avea nevoie și pe care tocmai mergea să le doneze. Așa că i-a spus femeii și fetei să ia de acolo orice le plăcea.

Și, dovada că nimic nu este întâmplător, ceva și mai frumos avea să se întâmple. În jurul mașinii lui Nicole s-au adunat o mulțime de oameni, toți dorind să ajute. Cineva a dăruit familiei bonuri pentru mâncare și altcineva i-a dat bărbatului jacheta lui. A fost o scenă incredibilă, ceva ce ar trebui să se petreacă cât mai des.