Radio Simplu

Bautura care arde grasimile

Regimul alimentar echilibrat si activitatea fizica regulata sunt esentiale atunci cand vine vorba de pierderea in greutate. Incercati acest smoothie cu banana, care va poate ajuta sa topiti grasimea!

Este o bautura sanatoasa, delicioasa si poate inlocui o masa intreaga.

Ingrediente

70 ml ceai Matcha (ceaiul verde, utilizat in ceremoniile de ceai japoneze)

1 portocala

1 banana

sucul proaspat stors de la 2 lamai

2-3 cm ghimbir

Mod de preparare

Mixati toate ingredientele pana obtineti un preparat cremos. Poate inlocui o masa. De asemenea, este excelenta dupa antrenamentul fizic.

Matcha este un ceai deosebit de îndrăgit și apreciat, cu o culoare vibrantă și beneficii uimitoare pentru sănătate dar și pentru siluetă!

Matcha ceai verde proprietati si beneficii

Matcha este o pulbere de ceai verde și un ingredient tradițional de bază în Japonia. Acum face furori în Statele Unite și Europa, fiind prezent în cafenele și baruri care, pe deasupra, îi laudă beneficiile.

Este comercializat ca produs natural și sănătos de slăbit dar și pentru alte beneficii pentru sănătate datorate bogăției de antioxidanți. Studiile arată că antioxidantul Catehina EGCG stimulează metabolismul și, implicit, slăbirea.

Ceaiul verde matcha conține cofeină, dar într-o formă aparte, cu eliberare pe parcursul a mai multor ore, diferit astfel de cofeina din cafea care produce ca o explozie de energie urmată de o cădere bruscă.

De la bolile cardiovasculare, la diabet și cancer, ceaiul verde a fost asociat cu prevenirea și tratarea bolilor ce ne pun în pericol viața.

Cu toate că matcha nu poate înlocui medicamentele tradiționale, consumul său ca parte dintr-o dietă sănătoasă poate îmbunătăți în starea generală de sănătate.

Matcha este o băutură sănătoasă aparte și bogată în antioxidanți pe care o puteți include în planul de slăbit.

Pentru că este pudră, ceaiul matcha ne permite să consumăm întreaga frunză de ceai verde și, prin aceasta, să profităm de multitudinea de nutrienți.