Radio Simplu

Bărbatul dansează pe o bandă de alergat

În timpul dansului său de un minut și jumătate, dansatorul profesionist și coregraful Carson Dean reușește să danseze, să sară, să se învârtă, să lovească și chiar să facă prize pe o bandă de alergat fără să își piardă echilibrul.

Vi s-a părut vreodată că alergatul pe bandă este plictisiotr? Poate că este cazul să căutați și alte alternative pe care le puteți pune în practică în acest caz. Poate că acest coregraf poate să reprezinte inspirația voastră, dar, nu uitați – el este profesionist.

Dean a împărtățit pe pagina lui de Facebook o prestație impresionantă, un dans pe melodia lui Bruno Mars, “Uptown Funk”. Imaginile au devenit imediat virale – și nu ne este de mirare. Dansul acestuia pe banda de alergat au strânds peste zece milioane de vizualizări.

Nu doar că pașii pe care îi face sunt destul de grei, dar dansatorul face totul pe o bandă de alergat care merge. Oamenii nu sunt reticenți în ceea ce privește banda de alergat, mai ales la sala de sport, dar, poate că, în aceste cazuri, s-ar putea să fim puțin mai interesați să o folosim mai des.

Carson Dean face totul să pară foarte ușor, ca și cum ar fi susținut de sfori. Acesta a reușit să își creeze un nume în industrie după succesul acestor imagini. Toată lumea a rămas fără cuvinte atunci când a văzut cât de inventiv a fost coregraful, folosind banda de alergat în dansul său amuzant.

Poate că nu vrem să alergăm atunci când îi privim mișcările, dar sigur vrem să dansăm puțin cu el.

Carson Dean este un actor, regizor și dansator american. Acesta s-a născut în Houson, Texas, iar în timpul anilor din copilărie a fost implicat activ în gimnastică, dans și teatru. După ce a absolvit liceul, Carson s-a mutat în Los Angeles, California, pentru a-și urma cel mai mare vis: acela de a avea o carieră în divertisment.

A început să producă și să regizeze proiecte proprii, ceea ce i-a oferit multe oportunități în industrie. Una dintre aceste oportunități a venit în urma postării dansului pe banda de alergat pe Facebook. Această coregrafie cel puțin specială a atras atenția prezentatoarei Ellen DeGeneres care l-a admirat foarte mult.

Aceasta l-a invitat în emisiunea ei și Carson i-a explicat: „Am făcut acest filmuleț pentru a le arăta prietenilor și membrilor familiei mele pe Facebook, așa că am ales să fie un video privat, sau cel puțin așa am crezut. Așadar, m-am dus la culcare și, când m-am trezit, cel puțin 30 de oameni l-au împărtășit și alți trei milioane de oameni l-au văzut.

Mi-am spus, ‘Doamne, ce s-a întâmplat?’ M-am mai uitat încă o dată și am realizat că filmulețul era public.

Carson Dean ne demonstrează prin experiența sa că cele mai bune lucruri se întâmplă când ne așteptăm mai puțin. Acesta a ales să își pună în practică talentul, dar nici nu s-a gândit că va avea atât de mult succes.

Tocmai de aceea, trebuie să realizăm că cel mai mare succes vine prin muncă, talent și, bineînțeles, puțin nororc, așa cum a fost și cazul lui.