Radio Simplu

Bărbat certat de soție, pe plaja din Eforie, după ce a dispărut și l-au căutat salvamarii

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost dat dispărut, astăzi, pe plaja din Eforie, după ce soția nu l-a mai găsit, iar câțiva oameni de pe plajă i-au spus că ar fi intrat în apă și nu a mai ieșit. Din fericire, bărbatul a apărut după aproximativ 30 de minute, însă nu a scăpat de furia soției.

Scenele tragicomice s-au derulat, astăzi, pe plaja din Eforie, acolo unde turistul de 43 de ani a fost dat dispărut de soție.

Oamenii de pe plajă i-au spus femeii că bărbatul ar fi intrat în apă și nu a mai ieșit, motiv pentru care salvamarii au fost alertați.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost înștiințați, astfel că spre plaja din Eforie au fost trimiși scafandarii.

Din fericire, după aproximativ 30 de minute, bărbatul dispărut a apărut pe plajă, iar operațiunea de căutare-salvare a fost anulată.

Situația s-a lămurit odată ce femeia și-a găsit soțul teafăr pe plajă, înconjurat de zeci de oameni, dar și de salvatori. După ce s-a liniștit, soția îngrijorată a început să îl certe pe bărbat sub ochii tuturor.

„Cum ce am, Nelu? Cum ce am? Domnii de lângă mine mi-au spus că te-ai dus încolo și nu te-ai mai întors”, a strigat soția bărbatului. Video aici!