Radio Simplu

BANCUL ZILEI | UN TIP AGAȚĂ O BUNĂCIUNE SPRE DIMINEAȚĂ, ÎN CENTRUL VECHI

Pentru astăzi v-am pregătit un super-banc menit să stârnească hohote de râs. Un tip care a agățat o bunăciune în Centrul Vechi a avut parte de o surpriză, atunci când s-au pus pe fapte mari.

Un bărbat care a agățat o bunăciune în Centrul Vechi al Capitalei a avut parte de o surpriză atunci când tânăra, pentru servicii sexuale, i-a cerut bani, spunându-i că este prostituată.

Pentru a-și lua revanșa și pentru a nu rămâne în deavantaj financiar, bărbatul i-a spus acesteia că și el este taximetrist, după care i-a cerut un tarif colosal. Iată bancul nostru de astăzi:

Un tip agață o bunăciune spre dimineață, în Centrul Vechi. Cei doi urcă în mașina lui și se opresc aproape de pădurea Băneasa. Coboră din mașină, încep să se sărute și să se atingă, dar, la un moment dat, tipa se oprește și zice:
– Trebuia să îți fi zis asta de la bun început, dar eu, de fapt, sunt prostituată și tariful meu este de 150 de lei.
Tipul se gândește preț de câteva secunde, după care scoate portofelul, îi dă tipei 150 de lei și cei doi trec la treabă. După, intră în mașină și își aprinde o țigară.
– Hei, cei faci?! De ce nu plecăm înapoi spre București?!
– Trebuia să îți fi zis asta de la bun început, dar eu, de fapt, sunt taximetrist și tariful meu este de 200 de lei dus-intors.

Alte bancuri amuzante cu și despre taximetriști:
1. Taximetrist meseriaş Un tip urcă în taxi. La primul semafor, taximetristul trece pe roşu. Mai merg ei un pic şi la alt semafor, bineînţeles aceeaşi poveste. Pasagerul înfuriat: – Bine, domnule, ce faci, vrei să mă omori? Taximetristul: – Domnule, stai fără griji, sînt meseriaş. Următorul semafor este verde şi taximetristul pune o frînă bruscă. Pasagerul:- Bine, nene, acum că-i verde pui frînă! La care taximetristul răspunde:- Ahh, dar dacă vine alt meseriaş din sensul opus?!

2. Un taximetrist este oprit în trafic de un poliţist: – De ce conduceţi taxi dacă nu aveţi atestat? – Un coleg de-al dumneavoastră mi-a spus! – Cum să vă spună aşa ceva? – Da, da! Mi-a spus că dacă beau, să merg cu taxi-ul.