Radio Simplu

BANCUL ZILEI | PROPUNERILE DEMENȚIALE ALE UNOR ANGAJAȚI, DUPĂ CE DIRECTORUL FABRICII LE-A SPUS CĂ AR TREBUI SĂ LUCREZE PESTE PROGRAM

GALERIE FOTO (2)

Este vineri, deci, oficial, a început un nou weekend! Bine, e primul din luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă… Și, ca să vă facem să uitați pentru câteva clipe de listele de cumpărături și cadouri și, totodată, să vă încărcăm cu energie pozitivă, v-am pregătit un banc foarte haios. Nu știm dacă acesta a apărut în timpul pandemiei de coronavirus… dar chiar și așa câțiva angajați au făcut propuneri demențiale în momentul în care directorul fabricii le-a spus că ar trebui să lucreze peste program.

Bancul zilei de vineri, 4 decembrie 2020
Directorul unei fabrici le propune muncitorilor să lucreze în fiecare zi mai mult cu o oră pentru a crește productivitatea. Apoi, îi întreabă pe angajați dacă sunt de acord.

Ionescu: – Eu propun să se lucreze câte 10 ore pe zi pentru a mări profitul companiei.

Vasilescu: – Eu zic că putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru că trebuie să ajungem cât mai repede la nivelul concurenței.

Popescu: – Am putea să lucrăm 16 ore pe zi, suntem obligați să ne facem datoria.

Gheorghe: – Eu propun să nu mai plecăm acasă deloc, pentru că acasă, ne întâlnim cu nevestele și riscăm să se nască tâmpiți ca Ionescu, Vasilescu și Popescu.