Radio Simplu

Avea doar 9 ani când a urcat pe scenă, dar a fost trimisă direct în semifinală

Fetița a făcut sala să răsune în ropote de aplauze cu vocea ei

Fetița de doar 9 ani a uluit membri juriului emisiunii America Got Talent cu o performanță absolut extraordinară, cântând melodia Aliciei Keys, Girl on Fire. Angelica Hale a lăsat o impresie atât de bună, încât unul dintre membri juriului a trimis-o direct în semifinale.

Chris Hardwick a fost cucerit total de talentul fetiței, așa că a hotărât că nu mai este necesar să îi fie testate abilitățile până în semifinalele concursului.

Chris i-a spus că este incredibilă și s-a grăbit să ajungă pe scenă pentru a-i oferi o îmbrățișare. Părinții fetiței plângeau în hohote în public, mândri că fiica lor este apreciată așa cum merită. Cântecul a avut o semnificație deosebită pentru Angelica pentru că fetița știe ce înseamnă să se lupte direct cu provocările.

La vârsta de patru ani, o infecție severă i-a afectat rinichii și a ajuns să fie în viață cu ajutorul aparatelor, luptând din greu să supraviețuiască. Mai târziu, aceasta a primit un rinichi de la mama ei. În prezent, Angelica vrea să-și folosească vocea cu un scop.

Fetița pe jumătate filipineză, pe jumătate americancă a ieșit pe locul doi în concursul America’s Got Talent, dar cântă în toată țara pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi care trec prin aceleași vremuri grele prin care a trecut și ea. Câștigătoarea sezonului a fost tot o fetiță, Darci Lynne, care a câștigat publicul cu abilitățile sale de ventriloc. Angelica a spus:

“Voiam să devin cunoscută, dar, nu pentru altceva, ci pentru a strânge bani pentru spitale. Nu voi uita niciodată experiența mea în spital pentru că este epicentrul vieții mele.“

Angelica este un exemplu de modestie și curaj. În timpul finalei sezonului, aceasta a vrut să mulțumească tuturor celor care au susținut-o în timpul acestei călătorii și a spus: “Orice s-ar întâmpla, sunt o câștigătoare, așa că mulțumesc America pentru tot ce ai făcut pentru mine! “

În ultima sa apariție în concurs, aceasta a primit laude peste laude de la juriu, după ce a cântat o melodie a trupei Clean Bandits, “Symphony”, unde a uluit pe toată lumea cu abilitatea sa de a fluiera o parte din melodie. Angelica a fost printre concurenții preferați încă de la început, iar talentul său nu ar fi putut trece niciodată neobservat.

Înainte să apară în lumina reflectoarelor în cadrul consursului televizat, aceasta s-a străduit să câștige bani pentru spitale, și să informeze lumea cu privire la pericolul la care sunt supuși aceștia din lipsa fondurilor.
Tatăl său, James, spune că muzica este cea mai mare pasiune a ei, și că vrea să își folosească talentul pentru a ajuta și inspira pe ceilalți, în special copiii care au nevoie de asta.

Părinții săi i-au descoperit talentul muzical la vârsta de doar doi ani. James a povestit despre experiența traumatizantă prin care au trecut:

“Acum cinci ani nu ne-am fi imaginat niciodată că vom fi unde suntem azi. Atunci când Angelica avea patru ani, a început să tușească și să facă febră. Am dus-o la urgențe și am aflat că suferă de pneumonie dublă și că nu îi mai funcționează rinichii. “

Din fericire, Angelica și-a revenit miraculos și reușește să inspire milioane de oameni cu povestea ei.