Radio Simplu

Au stins luminile în sala de spectacol

Muzica şi mişcarea îmbinate în mod armonios ne dezvăluie de multe ori o atmosferă de vis. Emoţia şi sensibilitatea se regăsesc din plin în astfel de reprezentaţii incredibile. Chiar dacă uneori aceste momente artistice sunt adevărate iluzii optice, spectaculozitatea şi efectele vizuale te lasă fără cuvinte.

„Another Kind Of Blue” au urcat pe scena concursului „Britain’s Got Talent” pentru un număr de dans care s-a dovedit extrem de captivant. La început în sală se face întuneric, iar pentru cei prezenţi acest lucru creează un moment de suspans.

Perechea de dansatori îşi începe reprezentaţia cu câteva mişcări graţioase şi un pocnet din degete care aprinde pe fundalul decorului flacăra unui cămin.

Cei doi dansatori se încadrează perfect în imaginea proiectată pe fundalul scenei, însă în clipa următoare decorul ia o nouă înfăţişare încadrându-i pe cei doi într-o atmosferă familială. De fapt, proiecţia se mută acum pe podeaua scenei pe care tinerii interpretează o coregrafie incredibilă.

Proiecţiile se succed una după alta ca într-o poveste, iar dansatorii sunt protagoniştii unor întâmplări extraordinare. Aceştia sunt susţinuţi de alţi colegi care îşi aşază mâinile în faţa proiectorului, completând reprezentaţia într-un mod cât se poate de original.

E uimitor cum elementele proiectate pe scenă se sincronizează perfect cu trupurile dansatorilor, care fac povestea să-şi urmeze cursul cadru cu cadru. Privindu-i pe cei patru membri ai juriului, ne dăm seama cu uşurinţă că acest moment inedit i-a luat prin surprindere.

Faptul că dansatorii „plutesc” printre nori, aleargă pe pajişti înverzite sau păşesc cu încredere pe mâinile care îi aduc tot mai aproape unul de altul îi lasă pe toţi fără cuvinte. La final, întreaga echipă formată din cinci membri se reuneşte în scenă pentru a primi aplauzele binemeritate. Uimitoare reprezentaţie!