Radio Simplu

Au făcut spectacol cu un dans indian

Au făcut cel mai tare spectacol cu un dans indian, dar supriza cea mai mare a venit la sfârșit! Oamenii au rămas muți de uimire la apariția unuia dintre dansatori

Școala de Bollywood din Londra constă în studenți profesioniști cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani care sunt pasionați de cultura de la Bollywood și de India, iar scopul lor este să împrăștie un mesaj pozitiv despre diversitatea prin performanțele lor.

Membri juriului le-au apreciat prima audiție și au lăudat dansatorii pentru originalitatea lor. David William, unul dintre jurați, a spus: „totul a fost superb, foarte bine!”, iar grupul a primit patru răspunsuri pozitive.
Membrii trupei The London School of Bollywood dansează în campusuri si sunt priviți de milioane de oameni pe rețelele lor de socializare. Studenții au ajuns într-un stadiu național.

Aniket Bharadwaj, un student la medicină în anul trei, a fost cooptat să danseze în trupă după ce a fost observat într-un alt proiect în cadrul facultății.

Așadar, atunci când trupa a apărut pe scena Britain’s Got Talent, nu este de mirare că au fost priviți cu mare entuziastm atât de jurați, cât și de public. Numărul de dans a oferit o surpriză tuturor: către final, unul din dansatori a apărut pe scenă îmbrăcat ca o indiancă și a dansat asemenea unei femei. Mișcările sale au fost extrem de apreciate și totul a fost extrem de amuzant. Oamenilor nu le-a venit să creadă cât de bine se mișca bărbatul care a ținut pasul cu restul fetelor din trupă.

Acest gen de provocare sparge stereotipurile lumii printr-un mod artistic prin a demonstra că nu contează genul unei persoane, ci talentul și pasiunea cu care își face treaba.

Aniket spune: „mesajul dansului nostru sparge limitele și, introducerea unei fluidități în gen într-un dans din stilul Bollywood este ceva ce nu s-a mai făcut niciodată.”

Trupa a strâns un număr mare de suporteri atunici când a participiat la emisunea de talente: avem atât de multe scrisori de la fani care spun că sunt inspirați de dansul nostru și oameni din India ne trimit mesaje și ne întreabă dacă pot intra în echipa noastră. Grupurile de suport LGBT au susținut că sunt extrem de mândri de trupa de dans.

Aniket este un membru nou al lumii dansului Bollywood, dar a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este, așa că este de apreciat. Pasiunea și principiile sunt cele care l-au ghidat în viață, așa că nu ne este de mirare că va ajunge acolo unde și-a propus.

„Am dansat stilul Bolywood în ultimii trei ani în care am muncit și pentru diploma mea de medic și m-am implicat în fiecare proiect în care am putut.

Medicina este un domeniu holistic, iar medicii trebuie să fie holistici în cazul unui pacient, nu doar să aibă grijă de problemele științifice sau fizice ale tratamentului, iar, prin faptul că am luat parte la acest spectacol și școala de dans m-au ajutat să învăț multe despre oameni, să-i înțeleg mai bine și să îmi vindec propria personitate. „

Dansul trupei a fost cu adevărat special și a adunat milioane de vizualizări în mediul online.