Radio Simplu

Asta schimbă tot! Andreea Bălan și-a „tradus” soțul cu Dorian Popa?! Cum a reacționat George Burcea când a aflat

“Dorian Popa este adevăratul motiv al divorțului Andreei Bălan de George Burcea?!” – este întrebarea care a apărut recent în mijlocul scandalului de divorț al celor doi artiști. Unii dintre fanii vedetei au început să vorbească mai mult decât trebuie, după ce au văzut un gest făcut de aceasta recent.

Andreea Bălan și-a surprins apropiații și fanii cu postarea făcută chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. În loc să publice o fotografie cu soțul ei, așa cum a făcut în anii trecuți, cântăreața a ales una în care apare alături de Dorian Popa și fiica sa cea mare, Ella. Odată cu apariția acestei imagini, ea și-a provocat fanii prin mesajul pus la descriere, respectiv: “De Valentine’s Day, pun o poză cu @eusuntdorian. Ia să vedem câte like-uri strângem”.

Printre numeroasele mesaje pozitive, vedeta a primit și critici. “Lol. Goana după like-uri!”, i-a scris o femeie, pe care o cheamă Otilia, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Nu mică i-a fost surpriza acesteia când a văzut că Andreea Bălan i-a răspuns: “Exact”, urmat de un emoticon care râde cu lacrimi.

Deși unii dintre fani au întrebat-o în acea zi de divorț, artista a preferat să nu răspundă în niciun fel. “Ce poză amuzantă, Ella e adorabilă”, “Sunteți superbi, vă pup!”, “Mai divorțați? (n.r.: Andreea Bălan și George Burcea)”, “La mulți ani de Valentine’s day, ție și lui George!!”, “Cele mai multe like-uri” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos.

Vă reamintim că în prima lună din acest an, Andreea Bălan și George Burcea au mers într-o vacanță în Mauritius împreună cu fiicele lor și… unele lucruri s-au degradat extrem de mult între ei începând cu luna trecută. Mai mult, în afară de această postare, pe 14 februarie, soția lui George Burcea a făcut public un top al influencerilor din România – la acea vreme, Andreea Bălan se afla pe a patra poziție, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.