Radio Simplu

Asta-i piesa care îţi merge la suflet. „Ella”

Alvaro Soler revine cu o nouă melodie romantică, inclusă pe albumul „Măr De Colores”, care va fi lansat în următoarea perioadă.

Cântărețul spaniol a decis să lase deoparte cântecele de vară și a lansat „Ella”.

Toată lumea este de acord că nouă melodie este cel mai probabil o declarație de dragoste pentru iubita sa:

„Puțin câte puțin. E ca și cum îmi fură fiecare respirație. Și totuși, mă decid să merg mai departe pe drum. Cu ritmul cu care merge ea. Chiar dacă mă îmbolnăvesc”.

De altfel, internauții cred că titlul piesei ar putea fi luat din numele de familie al iubitei sale, Sofia Ellar, cântăreață și ea.

Prenume exclusiv feminin. Este un nume foarte raspandit in Europa si in Romania. Numele de fata Ela este de origine apuseana.

Este folosit si ca nume independent in forma Ela sau Ella insa si ca forma prescurtata a numelor precum Elena, Elisabeta, Gabriela, Mihaela, Marinela si altele.

Numele de fata Ela este de origine apuseana. Este folosit si ca nume independent in forma Ela sau Ella insa si ca forma prescurtata a numelor precum Elena, Elisabeta, Gabriela, Mihaela, Marinela si alte nume ce au terminatia „ela”.

Numele ca derivat din numele de origine ebraica Eila sau din numele de origine germana Ella are semnificatia de copac, alta, straina. Ca derivat din numele de origine engleza Ellen, Ela are semnificatia de torta, lumina puternica.

De asemenea numele Ela poate proveni si din numele de origine germana Alia, care semnifica „altul” din cuvantul de origine germana „ali”.

Numele este prea popular

Majoritatea parintilor aleg nume pe care le-au auzit doar la cateva persoane, dar pe masura ce bebelusul creste, de multe ori ajungi sa auzi acel nume peste tot!

Daca acum cativa ani numele de Isabella, sau Aiden era unul rar, acum sunt unele dintre cele mai cautate. Daca sperai sa ii dai copilului tau un nume unic, o popularitate imediata va produce regret.

Asadar, trebuie sa iti faci temele: exista numeroase site-uri online care verifica popularitatea unui nume, lucru care se poate observa si din numarul de accesari doar, sau daca nu ai incredere in mediul online, poti intra in contact cu parintii prescolarilor sau chiar cu invatatoarele, pentru a afla imediat care sunt tendintele actuale.

– Familia va incepe sa il indrageasca

Nu este cea mai stralucita idee sa le spui tuturor din familie cum vrei sa iti numesti bebelusul, dar realitatea este ca atunci cand acesta va veni pe lume, va fi indragit inclusiv de persoanele care la inceput iti criticau decizia, desi poate aceasta era doar o sugestie ipotetica.

Unii parinti semnaleaza acest gen de probleme in ceea ce ii priveste pe bunici, deoarece ei sunt putin mai sceptici cand vine vorba de nume moderne, si incearca din rasputeri sa te convinga sa iti numesti copiii dupa una dintre rude, s.a.m.d. insa in final, toti ne convingem ca important e noul membru, si el reuseste sa ii acapareze pe toti, sis a ii convinga de faptul ca numele ales pentru el este cel mai potrivit.

–Unele persoane pur si simplu nu il vor intelege

Unii parinti aleg sa tina secret numele copilului pana la nastere. Dar de multe ori, un cerc strans de prieteni, sau chiar si niste straini te pot ajuta sa previi o adevarata catastrofa : probleme in pronuntare, sau confuzii in scrierea numelui.

Dezavantajul parintilor care tin secret numele bebelusului este faptul ca nu ai de unde sa stii daca oamenii vor stii sa pronunte Kelilah, sau daca si-ar da seama de genul unui copil pe nume Rowan.

Daca insa nu vreti nici cum sa impartasiti aceste ,,probleme” cu prietenii sau colegii, puteti oricand sa abordati un forum online cu un pseudonim anonym sis a testate ideile de nume pe care le aveti.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii rugati pe cei de acolo sa va ofere opinii sincere, si nu va faceti griji – decizia o luati tot dumneavoastra , in particular, si veti avea avantajul de a putea controla orice situatie incomoda legata de numele copilului dup ace micutul se naste.