Radio Simplu

Asistentă la Boli Infecțioase, hărţuită de vecini: «Mi-au aruncat clor pe uşa apartamentului, m-au dat afară din magazin…»

Un cadrul medical de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, a făcut public miercuri seară, pe o reţea de socializare, calvarul pe care îl trăieşte de câteva zile din cauza vecinilor. care o hăituiesc şi umilesc doar pentru că lucrează în spitalul menţionat, specializat în tratarea pacienţilor ce au Covid-19.

“Fetelor, este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla, doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului… Mi-au trimis poliţia acasă… M-au dat afară din magazinul de la bloc, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase!!!! Ce să înţeleg…. E discriminare????”, a povestit Mihaela Moga Pal, asistent medical în vârstă de 44 de ani, modul inuman, inimaginabil, în care se comportă unii dintre cei alături de care locuieşte de mai bine două decenii.

Fotografia de profil a asistentei de pe această reţea de socializare este încadrată de mesajul: “Eu nu pot sta acasă, sunt cadru medical”!

Mărturisirea cadrului medical a fost urmată de sute de reacţii de indignare. „La fel îmi voi face meseria, cu drag”, a răspuns Mihael Moga Pal.

Loading...