Radio Simplu

Apariţia de COŞMAR a unei VEDETE: PĂR pe picioare, genunchi osoşi şi piei care atârnă dizgraţios | FOTO

GALERIE FOTO (2)

Jannice Dickinson a fost considerată, la un moment dat, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar anii au trecut, iar Janice se încăpăţânează să ignore trecerea timpului. Încăpăţânare cu-atât mai evidentă cu cât hainele pe care le alege par să îi facă fix în ciudă.

Poartă rochii şi fuste scurte şi extrem de scurte, pe plajă apare în ipostaze de-a fie indecente, fie de-a dreptul groteşti, iar presa tabloidă din toată lemea nu mai conteneşte să râdă de ea.

De data aceasta, Janice Dickinson şi-a pus o rochie foarte, foarte scurtă din care picioarele îi ies ca nişte beţe. Nu trece neobservat din puful pe care a omis să îl de jos, iar pielea încreţită din jurul genunchilor osoşi e o altă privelişte deloc plăcută privirii.

Janice Doreen Dickinson s-a născut pe 15 februarie 1955 şi a fost model, fotograf şi agent în lumea modei. S-a descris singură drept „primul supermodel”. A avut un succes uriaş în modelling anii 1970 şi 1980, iar în 2003 a intrat în televiziune, ca membră a juriului în patru sezoane ale show-ului America’s Next Top Model. În 2005, Janice Dickinson şi-a făcut propria agenţie de modele. Plus reality-show-ul aferent – The Janice Dickinson Modeling Agency.