Radio Simplu

ANUNȚUL POSTAT DE UN TÂNĂR ROMÂN DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „BUNĂ, SUNT MARIUS ȘI ÎMI DORESC O PRIETENĂ. DE PREFERAT, SĂ FIE..” CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE

De Ziua Îndrăgostiților, cuplurile și-au făcut numeroase surprize și declarații de dragoste, care mai de care mai siropoase. Ei, dar cine spune că o astfel de zi este importantă doar pentru cei care au deja o relație, greșește, căci este un prilej numai bun pentru ca cei singuri să-și găsească jumătatea.

Cine a fost singur de Ziua Îndrăgostiților, nu a avut cui să ofere cadouri, dar cu siguranță a avut timp suficient de gândire pentru a concepe un mesaj inedit, prin intermediul căruia își poate pune gândurile, dar și pretențiile, la înaintare. Marius, un tânăr singur, s-a gândit că Ziua Îndrăgostiților de anul viitor l-ar putea găsi în compania femeii perfecte, așa că a scris un mesaj inedit, care a devenit viral și a stârnit hohote de râs pe internet.

Și, pentru că a mizat foarte mult pe originalitate și pe moda veche, Marius a scris mesajul pe o foaie și nu s-a ferit să spună ce pretenții are din partea unei femei, pentru ca aceasta să-i poată deveni iubită. Atenție! Mesajul este scris fix așa cum l-a scris și tânărul care își dorește o parteneră. Să vă țineți bine, căci veți râde cu lacrimi!

„Anunț:
Bună sunt Marius și îmi doresc foarte mult o prietenă, de preferată una fără prieten și fără fițe și făre alfe de șmecheră, contactațimă. Vârsta maxim 29 de ani să aibă.
Nr. telefon: 075136…. sau 073439…
Atenție: să nu fie băiat sau altceva că îmi dau seama și închid să fie o fată, să fie și îmbrăcată provocator (corset, geacă de piele_, să nu ceară bani” a fost mesajul postat de Marius, tânărul care, anul viitor, își dorește să nu mai fie singur de Ziua Îndrăgostiților.