Radio Simplu

Antena 1 o anunță oficial pe Oana Zăvoranu în serialul Sacrificiul. Va fi „o tipă zgubilitică, o divă”

Oana Zăvoranu, anunțată oficial în distribuția serialului Sacrificiu, de pe Antena 1, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră.

Vedeta reia colaborarea cu Ruxandra Ion, la 15 ani de la proiectul „Numai iubirea”, de la Acasă TV.Oana Zăvoranu, despre revenirea la actorie și noul său rol:  „A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!”Ruxandra Ion: „Deși pauza a fost mare, Oana este într-o formă de zile mari și sperăm ca și de data aceasta să fascineze publicul român. După prima zi de filmare a dovedit nu numai că nu și-a pierdut abilitățile actoricești, ci ne-a și bucurat pe noi, echipa, cu talentul, seriozitatea și profesionalismul ei.”

Sacrificiul este noul proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.