Radio Simplu

ANM A FĂCUT ANUNȚUL! CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND. TEMPERATURI…

ANM anunță că vremea va fi caldă în weekend-ul care urmează, cu temperaturi anormale pentru această perioadă. Vor fi precipitații pe arii relativ extinse în special în jumătatea de vest a țării și izolat în rest. La munte, vor fi condiții de polei.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații, ziua pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a țării și izolat în rest, iar noaptea local, în special în sud, în est și în centru. Acestea vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, mixte în Maramureș și predominant ploi în rest. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă (viteze la rafală de 70…80 km/h), unde trecător zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită, iar în prima parte a intervalului local și în est și sud-est (rafale, în grade în Maramureș și 13 grade în Bărăgan, iar cele minime între -2 și 6 grade. Izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat, iar noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține caldă, îndeosebi în jumătatea de sud a țării. Ziua cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării și temporar noros în rest, iar noaptea va deveni variabil.

Trecător, în prima parte a intervalului, vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie local în Dobrogea și izolat în Muntenia și Moldova și mai ales sub formă de ninsoare pe suprafețe mici la munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua, la munte, în est și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime în general între -7 și 3 grade. Cu totul izolat vor fi codiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar ziua vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -11 și 4 grade. Mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu valori termice mai ridicate decât în intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului în regiunile nord-vestice. Vântul va avea temporar intensificări pe crestele montane și va sufla slab și moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 și 5 grade. Izolat, în zonele joase, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă, cu valori termice mai ridicate decât în intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

METEO ÎN INTERVALUL 18.02.2020 ORA 08 – 21.02.2020 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor caracteriza o vreme deosebit de caldă în prima zi, apoi vor marca o scădere ușoară, dar se vor situa tot peste cele caracteristice perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată.