Radio Simplu

Andreea Tonciu a spus tot adevarul despre SARCINA! A inchis gura tuturor: ‘’In pandemie…’’

Nici bine nu a inceput Bravo, ai stil Celebrities ca Andreea Tonciu a si intrat in centrul atentiei! Ce marturisire din viata intima a facut vedeta?

Bravo, ai stil Celebrities a reinceput in forta, cu cele noua concurente vedete, una si una, ramase in competitie inainte ca filmarile sa se opreasca din cauza pandemiei.

Andreea Tonciu s-a facut remarcata din nou si vedetei nu i-a trebuit mult timp sa lase publicul cu gura cascata! Fie ca s-a ciondanit cu vreo concurenta sau ca a avut ceva de comentat despre tinutele colegelor de competitie, Andreea Tonciu a fost in prim plan toata seara, incepand cu ora 22:00, cand s-a dat startul Bravo, ai stil Celebrities. Indragitul show poate fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, iar fanii Kanal D vor avea parte de un spectacol pe cinste.
Concurentei Andreea Tonciu i-a lipsit mult competitia si, desi a slabit cateva kilograme bune, vedeta se simte foarte bine, spre deliciul telespectatorilor!

Toata lumea stie ce mama implicata este Andreea, mai ales ca ea vorbeste, ori de cate ori are ocazia, despre familia ei si despre Rebeca. Tonciu a spus ca in perioada in care nu au fost filmari ea s-a ocupat de educatia fetitei sale, de gatit, de casa, dar si de plimbari in parc si activitati recreative, care sa o faca fericita pe Rebeca.

Tonciu a dat din casa, din intimitatea ei
Intrebata de catre Ilinca Vandici despre tinuta Alexandrei Ungureanu, Tonciu a simtit nevoia sa isi aranjeze mai intai hainele si a mentionat ca vrea sa indrepte „burta” pe care a facut-o sarafanul ei.

„Sa nu zica lumea ca sunt gravida! In pandemia asta nu am prea facut treaba!”, a spus Andreea Tonciu, cu mult umor.

Andreea Tonciu, in stilul ei caracteristic, a trecut imediat de la gluma la o treaba serioasa, ba chiar un pic cam prea serioasa! In loc sa comenteze strict tinuta Alexandrei Ungureanu, Tonciu a intins discutia si a facut o gafa. Poate ca fara intentie, caci toata lumea stie ca Andreea nu este o persoana rau intentionata, concurenta Bravo, ai stil Celebrities a jignit-o pe Alexandra Ungureanu cu o replica… altfel.