Radio Simplu

Andreea Mantea, panică totală în Turcia Decizie de ULTIMA ORĂ! Are legătură cu fiul său 

Aflată în Turcia unde moderează emisiunea „Puterea Dragostei, Andreea Mantea a decis să se izoleze alături de fiul său, de frica noului coronavirus.

Deși în Turcia nu panica nu este atât de mare ca în România, vedeta TV a observat niște schimbări radicale în obiceiurile turcilor: „Atmosfera în Turcia este destul de ok, lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la acest moment când acord acest interviu. Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri.

 

Am văzut că era coadă, multe mașini, făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici. Am urmărit și canelele de știri, de aici, din Turcia. Atât cât am putut să înțeleg, cei avizați îi sfătuiau pe toți să nu intre în panică și să urmeze sfaturile medicilor. Deja au început să se închidă multe școli”, a spus Andreea Mantea pentru Viva.ro.

 

Totodată, Andreea a decis să îl retragă pe David de la grădiniță deși în prezent în Turcia nu sunt închise toate unitățile de învățământ.

„Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele. Am oprit totul. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili.

Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie; ar trebui să fim uniți și ar trebui să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul. Să ne acceptăm, să fim constienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi. Mă număr printre oamenii care respectă sfaturile celor avizați din domeniu.

Nu este urgent să călătorim, și atunci de ce să o facem, dacă am fost rugați de autorități să nu o facem, spre binele nostru? Nu intenționez să călătoresc până când nu vom primi acordul și confirmarea că totul este bine și că lucrurile au intrat în normal”.

 

Sursa:Cancan.ro