Radio Simplu

ANDREEA MANTEA A PUS PUNCT UNEI RELAȚII VECHI! PREZENTATOAREA A RĂBUFNIT LA KANAL D: “GATA, PÂNĂ AICI!”

Nu, nu este o glumă! Andreea Mantea a pus punct unei relații vechi, pe care nu o mai putea gestiona de multă vreme. Frumoasa prezentatoare a răbufnit în cadrul emisiunii “Se strigă darul”, pe care o moderează împreună cu Mihai Mitoșeru.

cu invitații într-un loc cu o rezonanță aparte, Coțofenii din Dos, sat aflat în apropierea Filiașiului, în Dolj. Și… pentru că Andreea Mantea a renunțat la “Furnicuța” ei, și colegul ei, Mihai Mitoșeru, ar fi trebuit să renunțe la “tovarășa” lui de drum. Însă, carismaticul prezentator a avut un alt plan: el a considerat că unde-s două lăzi, zestrea crește și a decis să păstreze pe amândouă; atât pe cea veche, dar și pe cea nouă.

La scurt timp după ce i-a aflat hotărârea, a început războiul între Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, spre amuzamentul mirilor, dar și al nuntașilor. Mai mult, la un moment dat, prezentatorul TV a mers la cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu să ceară zestre – ce a ieșit, vedeți în această seară la “Se striga darul”, începând cu ora 20:00 la Kanal D.