Radio Simplu

ANDREEA BĂLAN A ANULAT LUNA DE MIERE! MOTIVUL PENTRU CARE ARTISTA A LUAT ACEASTĂ DECIZIE

Proaspăt căsătoriți, Andreea Bălan și George Burcea nu se gândesc momentan să plece în luna de miere, motivul fiind imposibilitatea de a sta departe de cele două fiice ale lor.

După nuntă, Andreea Bălan și George Burcea și-au reluat activitățile de zi cu zi, fiecare respectându-și angajamentele. Cuplul nu a optat pentru o pauză profesională, în care să bifeze luna de miere, ci a preferat să amâne voiajul de nuntă.

Motivul principal este legat de cele două fiice ale lor, Ella Maya și Clara Maria, pe care nu se încumetă încă să le lase în grija bunicii și a bonei.

“Nu există lună de miere când ai doi copii acasă, va fi mai târziu. În ianuarie plecăm în luna de miere și urmează să ne alegem destinația”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Cel mai probabil, artista va pleca în vacanță la finalul sezonului de cântri. După cum se știe, ianuarie este luna în care artiștii obișnuiesc să își încarce bateriile în vacanțe exotice.

Lora a prins buchetul aruncat de mireasa Andreea Bălan
După dansul mirilor Andreea Bălan și George Burcea, momentul tortului și nu numai a avut loc o altă scenă încărcată din punct de vedere emoțional: cel în care mireasa și-a aruncat buchetul. După ce le-a păcălit pe domnișoarele care visează la o nuntă de poveste, artista a aruncat buchetul de mireasă direct în mâinile fetiței nașilor ei. Monica Davidescu și soțul ei, Aurelian Temișan, au fost uimiți și s-au amuzat alături de invitați.

Cum micuța Dora Maria Davidescu Temişan mai are ceva timp până își va întâlni alesul și va face pasul cel mare, Andreea Bălan a fost nevoită să repete mișcarea. De data aceasta, buchetul de mireasă a ajuns la Lora. Frumoasa cântăreață a fost șocată și, după câteva clipe de uimire, ea a mărturisit doar: “A venit la mine”.

Cu buchetul de mireasă în mână, artista Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan, care a luat-o de mână și au mers împreună spre scenă, unde s-au așezat pentru tradiționalul moment în care voalul îi este prins în părul celei care a prins buchetul. Pe contul ei de Instagram Stories, fosta prezentatoare TV a urcat mai multe filmări de azi-noapte, însă nu a scris nimic despre nunta sa cu logodnicul Ionuț Ghenu.

“Venim la nunta ta!”, a spus Andreea Bălan cu multă bucurie în glas.
“Bine”, a reacționat Lora, care era încă foarte emoționată.

“Lora, urmezi”, i-a șoptit la Monica Davidescu.

“Știu”, a zis fosta prezentatoare de la Pro TV.