Radio Simplu

Andreea Bălan își crește singură cele două fetițe! Cântăreața susține că George Burcea vine să le vadă doar o dată pe săptămână: „Nu îmi este ușor…”

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea, fostul ei soț, că nu se implică în creșterea celor două fetițe.

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Se pare că interpreta de muzică ușoară se ocupă singură de creșterea celor două fetițe. Chiar dacă cei doi soți și-au spus adio, prinse la mijloc sunt cei doi copii pe care aceștia îi au împreună: Ella și Clara. Din cele declarate de cântăreață, se pare că George ar fi uitat de responsabilitățile de tătic și că vine doar o singură dată pe săptămână să le vadă.

Andreea Bălan își crește singură cele două fetițe
Frumoasa cântăreața a suferit destul de mult după divorțul de fostul ei soț, George Burcea. Cu toate acestea, se pare că Andreea și-a găsit motivația necesară să treacă peste acest eviment neplăcut și să se axeze pe educația celor două fetițe. În schimb, artista este deranjată de faptul că tatăl micuțelor nu se ocupă de ele în ultima perioadă. Chiar dacă încearcă să facă tot posibilul, Andreea declară că nu îi este deloc ușor să fie o mamă singură.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!”, a spus ea.

Andreea Bălan își crește singură cele două fetițe
Andreea Bălan, Ella și Clara
De asemenea, cântăreața mai susține că Ella și Clara se văd doar o dată pe săptămână cu tatăl lor, în schimb, restul timpului și-l petrec exclusiv cu mama lor. În plus, Andreea Bălan a mai declarat că își dorește ca vizitele din partea tatălui să fie mai dese, doar că acesta nu își dorește mai mult de atât.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mărturisit Andreea Bălan.