Radio Simplu

Andra si Catalin Maruta si-au achizitionat o casa de 1 milion de euro

GALERIE FOTO (2)

Andra este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania. Are o cariera impresionanta, melodiile ei ajung imediat hit-uri, ia parte la 3 emisiuni de un real succes la postul de televiziune ProTv si are o familie minunata!

Recent, familia Maruta a plecat intr-o scurta vacanta alaturi de cei mici. De momente petrecute doar ei 4 nu au parte foarte des, asa ca profita la maxim de aceastea. Catalin Maruta a intrat in pauza cu emisiunea pe care o prezinta, iar Andra momentan nu are niciun proiect la care trebuie sa fie prezenta. C

ei doi si-au luat copii si au plecat in Turcia, la un resort de lux, pentru a se relaxa si a-si incarca bateriile pentru sezonul din aceasta toamna – Andra sustine multe concerte si trebuie sa fie prezenta la cele trei emisiuni, unde este jurat, iar Catalin incepe noul sezon al emisiunii sale.

De cand s-a marit familia, au crescut si pretentiile parintilor, mai ales nevoia de spatiu in casa. Au cautat o buna perioada de timp, iar acum s-au decis la o vila spatioasa, cu piscina.

Cele doua vedete emblematice ale trustului PRO nu s-au uitat la bani si au achizitionat o casa in valoare de 1 milion de euro pentru a-si oferi tot confortul de care au nevoie cand ajung acasa. Cei doi au platit cash suma integrala, nefiind adeptii creditelor imobiliare, care te pot transforma in sclavul bancilor.

Vila pe care au achizitionat-o este pe Aleea Privighetorilor, in apropiere de Zoo Baneasa, o zona foarte linistita si in apropierea spatiilor verzi, iar sumele caselor aici au doar 5 sau 6 zerouri in coada.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Evenimentul Zilei, Andra a fost întrebată dacă este adevărat că nu se ceartă niciodată cu partenerul ei de viață. Artista a infirmat imediat și a explicat că și între ei există discuții, ca în orice familie.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai.

Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor.

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei”, a declarat Andra.