Radio Simplu

ANCA ȚURCAȘIU, RĂPUSĂ DE DURERE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU

Mihai Constantinescu va fi înmormântat, astăzi, la Cimitirul Ghencea Militar, după ce trupul său a fost depus, ieri, la biserica Sfânta Parscheva din Capitală. Sunt ore ale durerii profunde, muzica românească pierzând un compozitor de excepție și un cântăreț ale cărui melodii au fost fredonate de milioane de ascultători.

La biserica ”Sfânta Parascheva” au sosit, încă de la primele ore, oameni care au dorit să îi aducă un ultim omagiu lui Mihai Constantinescu. Printre ei, răpusă de durere, Anca Țurcașiu. Cu mare greutate a reușit să nu izbucnească în plâns la gândul că Mihai Constantinescu pornește, astăzi, pe ultimul drum. Erau prieteni de peste 30 de ani, au participat, împreună, la turnee și concerte.

Mihai al nostru drag! Al meu de o viață! Mi-ai colorat copilăria, mi-ai condus pașii în adolescență și m-ai primit în sufletul tău ca prieten drag toată viața! Am împărțit cu atâta bucurie sute de scene, de platouri de filmare și simt acum că s-a rupt ceva în mine! E atât de tristă despărțirea fizică! Doare cumplit! Nu știe nimeni ce este după…. dar sper cu toată ființa mea că ne vom mai juca precum doi copii așa cum am făcut-o mereu aici! Simona, te îmbrățișez și-ți sunt alături! Condoleanțe!”, a scris, pe pe pagina de socializare, Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, răpusă de durere