Radio Simplu

Anca este divorțată și a ajuns să-și caute jumătatea pe un grup de matrimoniale! Anunțul ei a făcut vâlvă pe internet, iar bărbații stau la coadă să o cunoască

Anca a decis să publice un anunț pe un grup de Facebook cu anunțuti matrimoniale, dar nu se aștepta ca anunțul ei să fie atât de apreciat.

Anca este o femeie cochetă, dar fără prea mult noroc în dragoste. S-a căsătorit din dragoste cu un bărbat alături de care spera să trăiască toată viața, dar a ajuns să divorțeze.

În ciuda eșecului în dragoste, Anca încă mai crede în iubire și speră că își va întâlni jumătatea. A publicat pe un grup cu anunțuri matrimoniale o fotografie cu ea într-o ținută sexy, care să stârnească interestul și imaginația bărbaților, și a scris ce așteptări are de la bărbatul de lângă ea.

„Ma numesc Anca si am intrat aici pentru a gasi pe cineva compatibil, cu care sa ma inteleg si care isi doreste o femeie ca mine. Viata merita traita cu pasiune si la intensitate maxima indiferent de varsta. Caut un partener cu care sa petrec clipe placute, varsta conteaza mai putin. Deci, daca ma placi, astept un semn din partea ta”, a scris Anca în dreptul fotografiei.
Citeste si: Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Soția lui Reghecampf a povestit tot: „De ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă”

Citeste si: Clipe de groază pentru mama unui bebeluș de patru luni. Copilul a fost furat din parcarea unui supermarket din Satu Mare
Bărbații stau la coadă să o cunoască pe Anca
Rochița ridicată și decolteul generos a atras imediat atenția bărbaților din grup. Anca s-a bucurat de un succes formidabil, a primit mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Cui nu i-ar plăcea o femeie ca tine? Vad cai ai de unde alege. Daca îți par interesant da un semn de viață, să detaliem unele”, „Bună. Te vreau lângă mine. Dă-mi cere pe Facebook”, „Anca, încearcă cu mine și sigur nu vei regreta”, „Îmi placi, ești superbă! Cum luăm legătura”, sunt doar câteva dintre comentariile apreciative pe care le-a primit blondina Anca în dreptul fotografiei de pe grupul de matrimoniale.