Radio Simplu

Anamaria Prodan rupe tăcerea și spune adevărul despre relația cu Reghe

Sexy-impresara a dezvăluit adevărul despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre gelozie, dar şi despre una din dramele pe care le-a trăit, când a pierdut o sarcină.

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit extrem de deschis despre lupta cu kilogramele, despre operaţii estetice sau despre cum reuşeşte să se impună în fata bărbaţilor cu care lucrează de ani bune. Despre toate acestea, dar şi despre multe altele, Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu exclusiv pentru ciao.ro.

Reporter: Anamaria, te afli în Dubai iar. Se poate spune că Dubai este a doua ta casă?

Anamaria Prodan: Da. Unde este familia mea, este şi casa mea. Prin natura meseriei noastre, “casa” este peste tot prin lume unde avem contracte. Casa mea este Las Vegas normal.

Reporter: Ce perioadă din an stai în ţară şi cât timp plecată?

Anamaria Prodan: Sunt numai în avion… sau 80% din timp zbor… de la un capăt la altul al lumii. Nu stau perioade lungi nicăieri. Filmez în România, merg la fată mică în America, merg la fată mare în Italia, merg la bebe şi Laur… în Dubai. Nu ştiu să împart. Puţin peste tot. Reuşesc să acopăr toată aria (râde – n.r.)

Reporter: Cum faci faţă acestui program, mai mereu plecată? Ore de somn pierdute… ore pe drum, în avion?

Anamaria Prodan: M-am născut cu o misiune. Să aduc fericire în inimile oamenilor. Să-i ajut. Să le croiesc un drum. Un viitor. Nu obosesc. Sau dacă simt că încep să clachez mă gândesc ca Dumnezeu nu oboseşte niciodată şi, cum noi suntem părţi mici din El, trebuie să luptăm să fim ca El.

Reporter: Cum reuşeşti să te împarţi intre familie şi afaceri?

Anamaria Prodan: Aşa am crescut. Într-o familie în care mama şi tata aveau cariere strălucitoare şi familie superbă. Ai timp pentru tot dacă eşti mental liniştit şi dacă îţi găseşti fericirea.

Reporter: Cum merg afacerile? La ce proiecte lucrezi acum şi ce planuri ai pentru viitor?

Anamaria Prodan: Toate merg perfect. Îi mulţumesc lui Dumenzeu că mi-a dat atâta putere să fac atât de multe lucruri. Vine perioada de transfer… alerg. Dau mii de telefoane… am întâlniri.

Reporter: Cum arată o zi din viaţa ta? Cum te organizezi?

Anamaria Prodan: Trezire la 6.00. Ne spălăm, ne îmbrăcăm, mâncăm, pregătesc piticii de şcoală, după mă aranjez eu şi beau cafeaua liniştită (râde!), îmi dau telefoanele. Răspund la mailuri, încep întâlnirile multe în oraş, la birou… foarte multe, răspund la două telefoane, încerc să rezolv toate problemele jucătorilor şi antrenorilor pe care-i reprezint. Uit să mănânc… bine că am prieteni care mă sună şi mă cheamă la masă (zâmbeşte!). Termin târziu totul, câteodată mă prinde şi 2.00 dimineaţa. Dorm foarte puţin. Moştenire de familie…

Reporter: “Sexy-impresara” îţi mai spun unii. Cum reuşeşte o femeie să se impună printre atâţia bărbaţi?

Anamaria Prodan: O femeie care este deşteaptă, puternică, independenta, serioasă, plină de energie pozitivă frumoasa… nu are cum să nu se impună. Când eşti pregătit din toate punctele de vedere, când ai 7 ani de acasă pe care ai construit la scoală, liceu şi facultate, nu ai cum să dai greş. Când ai o familie care s-a aplecat asupra ta şi de la care ai avut ce să înveţi, nu dai greş…. chiar dacă o mai “iei pe câmp“ câteodată, educaţia îşi va spune cuvântul la final.

Reporter: La cei 47 de ani, ai reuşit să ai o siluetă de invidiat. Câte kilograme ai, cum ai slăbit şi cum reuşeşti să te menţii? Cum arata meniul tău pentru o zi?

Anamaria Prodan: Sunt născută în 1971 şi-s tare mândră de vârsta mea. E o chestie tot de educaţie: să ai grijă de tine, de corpul tău, de mintea ta. Am 63 de kilograme acum. Mă simt foarte bine, mănânc ce-mi place. Am limita, însă. Nu mai ţin dieta pentru că îmi cunosc foarte bine corpul şi ştiu când să mă opresc.

Reporter: S-au speculat foarte multe, în perioada în care ai slăbit enorm, că ţi-ai făcut intervenţii estetice, se vorbea şi despre implant fesier… Real sau fals? Poţi să ne dezvălui câte astfel de intervenţii ai?

Anamaria Prodan: Îmi e frică de ace. Nu îmi fac nimic la fată. Dr Delia Thiess îmi face conturing şi vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfăţişarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăieşti bine. Nu se fac, după părerea mea, operaţii estetice că-ţi spune unul şi altul. Sau mai rău “fac şi eu să arăt că nu ştiu ce vedeta“ – o prostie. Femeile fără personalitate vor să arate la fel ca mai ştiu eu cine. Dacă te uiţi prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluţi dacă le-ai mai salutat şi acum 5 minute. Penibile.

Reporter: De asemenea, au fost cârcotaşi care au comentat că de când ai slăbit şi arăţi demenţial… te pozezi mai mult în costum de baie sau purtând ţinute sexy.

Anamaria Prodan: Mă pozez cum simt, cum vreau, cum îmi place. Niciodată nu am vrut să fiu ca cineva. Nu am avut idoli… Am visat să fiu Anamaria Prodan. Şi aia sunt. Unica Anamaria Prodan.

Reporter: Reghe este gelos de fel sau nu? Îţi aminteşti o scenă de gelozie pe care ţi-a făcut-o şi pe care nu o poţi uita? Despre tine se poate spune că eşti geloasă?

Anamaria Prodan: Reghe este foarte, foarte mândru de mine. Nu exista gelozie… Aaa da, normal, stau între bărbaţi 99% din timpul meu. Undeva este gelozie pentru că exista iubire incredibilă, dar… crize sau scandaluri niciodată. Eu sunt foarte, foarte geloasă. La mine scapa totul de sub control pentru că eu atunci când iubesc, iubesc fără limită, când pun suflet în ceva, îl pun pe tot, când vreau ceva, merg până la capăt.

Reporter: Munciţi amândoi foarte mult. Va mai rămâne timp pentru voi doi? De o mini-vacanta, de o cină romantică?

Anamaria Prodan: Muncim enorm. Chiar fără limită câteodată. Dar mereu avem timp pentru noi şi pentru pitici. Mâncăm seara toţi, normal, când sunt şi eu acasă. În rest, ei toţi mănâncă mereu împreună. Dar “când vine mama” e sărbătoare pentru toţi. Laurenţiu este un romantic incurabil. Am spus şi o să o spun. Îmi face cadouri zilnic. Nu mari. Nu contează. Aduce bucurie în vieţile noastre.

Reporter: La capitolul sănătate cum stai? Îmi amintesc ca într-o perioadă mergeai destul de des la spital. Din cauza oboselii acumulate sau din alte motive?

Anamaria Prodan: Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt foarte bine. M-am odihnit o săptămână în Dubai. Acum o iau de la capăt cu bateriile încărcate.

Reporter: Ce fac copiii?

Anamaria Prodan: Toţi sunt foarte bine. Sarah are cel mai important meci pe 1 noiembrie. Sunt în avion spre ea când răspund la acest interviu. Rebecca este foarte bine, la facultate în Italia. Reghe mic… cu fotbalul şi şcoala în Dubai, Luca, la fel în Dubai, cu şcoala.

Reporter: Tot din capitolul “s-a speculat în presa”… la un moment dat, au apărut informaţii cum că ai pierdut o sarcină, prin 2013. Este adevărat? Cum ai reuşit să depăşeşti momentul?

Anamaria Prodan: Da. Am pierdut sarcina atunci. Nimeni nu a avut răspuns la întrebarea mea “de ce“… pentru că era totul perfect şi brusc s-a oprit din evoluţie la aproape 5 luni… Dumnezeu a hotărât aşa … şi aşa a fost. Am 4 comori minunate însă şi mă bucur de fiecare clipă alături de ei.

Reporter: De-a lungul anilor, ţi s-a întâmplat să fii vreodată în depresie? După vreo naştere, sau în alte momente ale vieţii? Dacă da, ai apelat la specialist?

Anamaria Prodan: Nu. Nu ştiu ce este depresia. Sunt o optimistă şi am atâta încredere în mine ca niciodată, nu aş putea să-mi plâng de milă sau să mă doboare ceva. Ce sau cine încearcă să mă doboare mă face, de fapt, mai puternică. Eu îmi ajut jucătorii şi antrenorii să se ridice când intra în momente de genul ăsta. Eu sunt psihologul lor.

Reporter: Ai avut o relaţie extrem de apropiată cu mama ta, regretata Ionela Prodan. Îmi amintesc că în ultima perioadă, când încă trăia… ai lăsat aproape tot şi ai stat lângă ea, în spital. Mai ştiu că îi faci pomeni destul de des. Ai reuşit să dai toate lucrurile ei sau ai mai păstrat ceva ca amintire?

Anamaria Prodan: Mama mea este icoana mea. Toate amintirile sunt în sufletul şi mintea mea. Vorbim despre ea mereu în casă. Râdem când ne aducem aminte de multe lucruri. Mă uit la reality show-ul nostru şi râd. Mama era veselă. Ca şi mine. Aşa a rămas în inima noastră. Moartea, pentru mine, nu ceva tragic… este firesc. Este un curs şi un ciclu al vieţii. Îl urmăm. Ne supunem…

Reporter: Cat de des ajungi la mormântul ei?

Anamaria Prodan: Merg mereu. Aprind lumânări, îi duc flori pentru că îi plăceau enorm. Merg să vorbesc cu ea… mă reculeg.

Reporter: Ai visat-o vreodată de când s-a stins? Dacă da, ce ai visat exact? Ţi-a transmis vreun mesaj?

Anamaria Prodan: O visez foarte des pentru că legătura a fost foarte puternică. Sunt semne în care eu cred. Eu şi mama am presimţit mereu lucruri care ulterior ni se întâmplau. Este un dar de la Dumenzeu să ai această abilitate să presimţi…