Radio Simplu

Ana Morodan, dependentă de horoscop, numerologie și cartomanție. «Bunica își dădea în tarot și cafea de două ori pe zi»

GALERIE FOTO (2)

„Contesa digitală” Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute și active persoane din social media și fostă concurentă la “Asia Express”, ne-a mărturisit că nu-i e străin și nici indiferent nimic din ce ține de astrologie ori magie. Ba chiar își ghidează viața după lucruri care unora li se pot părea superficiale.

De 10 ani, de când a cucerit social media, Morodan reușește zilnic să se reinventeze, să vină cu lucruri noi în atenția celor care o urmăresc. Toată această… frenezie creativă pare să-și aibă filonul într-un domeniu ignorat sau chiar luat în râs de multă lume.

„Am fost crescută de o bunică care își dădea în tarot și cafea de două ori pe zi. Cred în magie. Cred în magia omului de zi cu zi, să aleagă și să vadă lucrurile pozitive din viața lui, și cred cu siguranță într-o energie care e în jurul nostru, pe care omul modern nu o mai vede. Mai cred în numerologie, în astrologie, cred în tarot, în cititorii în bob, cititorii în salate, cred în tot”, ne-a mărturisit Ana Morodan.

De altfel, „contesa digitală” ține cont de anumite aspecte astrologice, de anumite semne pe care ea crede că le primește, atunci când face un pas în cariera ei sau când trebuie să ia decizii importante. De exemplu, atunci când și-a lansat un brand vestimentar, a așteptat ceva timp până a ales un nume, încercând să facă toate combinațiile numerologice care să ajute în bunul mers al afacerii: „Brandul meu, «17 apartament», este legat de 1 și 7, 8 care înseamnă ceva în numerologie, raportat la numele meu, harta mea astrologică, e multă muncă pentru a descifra exact”.