Radio Simplu

Alege inelul care îți place și află ce spune alegerea făcută despre caracterul tău

Acesta este un test pe cat de simplu, pe atat de surprinzator! Alege un inel, cel care te reprezinta cel mai bine, si descopera ce fel de femeie esti.

Inelul numarul 1. Daca ai optat pentru acest inel inseamna ca esti o „regina” care isi cunoaste adevarata valoare. Esti o persoana onesta, iar oamenii se pot baza pe tine.

Inelul numarul 2. Esti o bucurie pentru cei din jurul tau. Esti mereu vesela, alegi sa ai mereu look-uri interesante, iar oamenii te admira pentru naturaletea ta.

Inelul numarul 3. Esti o femeie iubitoare, iti place sa calatoresti si esti o persoana frumoasa atat in exterior, cat si in interior.

Inelul numarul 4. Daca ai optat pentru acest inel inseamna ca ai o latura salbatica si esti plina de energie. Uneori oamenii te invideaza, caci viata ta pare fascinanta pentru multi dintre ei.

Inelul numarul 5 spune despre tine ca esti plina de sarm. Esti o femeie calda, dar in exterior alegi sa fii o persoana normala si adopti outfituri modeste care nu te scot in evidenta. Esti sociabila si ai foarte multi prieteni.

Inelul numarul 6. Daca ai ales acest inel, esti frumoasa si inteligenta. Pretuiesti viata si esti ambitioasa, astfel incat reusesti sa depasesti orice greutate a vietii.