Radio Simplu

Al cui este, de fapt, SANGELE din curtea lui Gheorghe Dinca: Avocatul acestuia a facut dezvaluirea

Instanta aprecizaza ca pentru buna desfasurare a procesului penal si in interesul prevenirii savarsirii de noi infractiuni se impune privarea de libertate a lui Gheorghe Dinca, aceasta masura fiind proportionala cu gravitatea acuzatiilor si necesara in scopul asigurarii bunei desfasurari a procesului penal.

Aceasta este o parte din motivarea Tribunalului Dolj, care l-a arestat sambata, 27 iulie, pentru 30 de zile pe Gheorghe Dinca. In acel moment, barbatul era acuzat de infractiunile de trafic de minori si viol. Duminica, barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete, de 15 ani si 18 ani.

“Exista suspiciunea rezonabila ca inculpatul Dinca Gheorghe a savarsit infractiunea de trafic si exploatarea persoanelor vulnerabile, respectiv trafic de minori, si, pe baza evaluarii gravitatiii faptei, a modului si circumstantelor de comitere a acesteia, se constata ca privarea de libertate este necesara o pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica,” motiveaza Tribunalul Dolj.

Contestatia facuta de Dinca, impotriva masurii arestarii preventive, se va judeca marti.

Avocatul din oficiu al lui Dincă a declarat că sângele găsit în curtea acestuia era de origine animală. “Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (…) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent și a spus de fiecare dată că nu știe, nu sunt urme vizibile”, a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

Conform Digi 24, oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de origine umană, iar probele de păr din mașina suspectului corespund cu ADN-ul Alexandrei. Problema majoră pe care o au anchetatorii este că probele sunt foarte alterate, ceea ce face dificilă o identificare cât mai exactă.

Loading...