Radio Simplu

90% dintre oameni au dat acelasi raspuns si au gresit.Testul de matematica pe care putini reusesc sa-l rezolve din prima

Un nou test de logica a luat cu asalt internetul. Desi pare o simpa operatie matematica, rezolvarea nu este atat de usoara pe cat pare.
Se pare ca astfel de articole au luat cu asalt internetul si le ofera cititorilor sa isi puna la incercare inteligenta cu intrebari de logica sau rezolvand simple ecuatii matematice, pe care de cele mai multe ori le gresim fiindca nu suntem atenti.

Asa se intampla si in cazul testului de mai jos. Potrivit puzzle-world.com, testul de matematica ilustrat in imaginea de mai jos a reusit sa le dea batai de cap cititorilor.
Fotografia a facut furori pe internet, mai ales ca 90% dintre cei care au incercat sa rezolve respectivul test nu au reusit sa raspunda corect, solutia fiind mai dificila decat parea la prima vedere.

Pentru a obtine rezultatul bun, este nevoie sa pui cele trei siruri intr-un singur si asa vei obtine 1+1+1+1+11+1+1+1+11+1×0+1 = 4+11+3+11+0+1=30.

Tu ti-ai dat seama? Ai raspunsul corect?