Radio Simplu

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mama din România, declarații incredibile despre fiica sa. A ajuns la 15 ani și totul s-a schimbat: „Eliza este…” –

Fata Adrianei Iliescu, femeia care a născut la 66 de ani, a împlinit azi 15 ani. Eliza este elevă în clasa a X-a și bursieră.

Adriana Iliescu are 81 de ani, iar fiica ei Eliza este la 15 ani, elevă în clasa a X-a la un liceu în București. ”Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45”, ne-a spus Adriana Iliescu despre fiica ei, care azi împlinește 15 ani.

Eliza Iliescu este elevă la liceul „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie.

Dacă în trecut, Eliza Iliescu era sărbătorită la Maternitatea Giulești, acolo unde s-a născut, de dr Bogdan Marinescu, care este nașul ei, de câțiva ani, fata nu a mai acceptat mediatizarea aniversării sale. Ajunsă adolescentă, Eliza Iliescu are un cerc de prietene alături de care își petrece timpul liber, când nu este în compania mamei sale.

Eliza Iliescu a fost un copil cuminte, crescut-o de o mamă singură și bătrână, fata a încățat de mică să se descurce. Adriana Iliescu, care acum are 82 de ani, povestea că și-a ănvățat fiica să gătească, să șștie să se gospodărească și să ia decizii singură. Adriana Iliescu spunea că fiicei sale îi place să citească și că îți dorește să fie învățătoare. Însă, în urmă cu mai mulți ani, când Ștefan Florescu, președintele unei asociații din București, a vizitat-o pe Adriana Iliescu acasă, în imaginile publicate de acesta, în locuință apare și un pian, la care Eliza cântă, o pasiune despre care mama fetei nu a vorbit.