Radio Simplu

Adriana Bahmuțeanu șochează din nou. A decis să candideze la Primăria Sectorului 1

Din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm, mai multe domenii au suferit schimbări, precum cultura, educația sau economia. De altfel, și în plan politic au existat probleme, având în vedere că alegerile locale 2020 ar fi trebui să se desfășoare în vară. Acestea au fost amânate. Cu toate acestea, oamenii au revenit treptat la activitățile normale. La fel se întâmplă și în cazul alegerilor locale, care vor avea loc la data de 27 septembrie. La această provocare a decis să participe și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 1. Această decizie reprezintă cu adevărat o surpriză, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Adriana Bahmuțeanu șochează din nou. A decis să candideze la Primăria Sectorului 1
Adriana Bahmuţeanu a decis să dea televiziunea pe politică. Fosta soţie a lui Silviu Prigoană intră în cursa pentru funcţia de primar al Sectorului 1. Aceasta s-a înscris azi pe listă drept candidat independent.

Aceasta crede că toți cei de până acum s-au concentrat mai mult pe problemele care există, decât pe soluțiile acestora. Astfel, Bahmu crede că ea poate reprezenta schimbarea și o noutate în primăria din Sectorul 1 al Capitalei.

„Am decis să candidez pentru că toţi cei care au fost până acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe soluţii. Eu vin de pe stradă, lucrez în sectorul 1, cunosc problema din interior şi al soluţiile potrivite. Nu fac parte din serviciile secrete, sunt un om curat, văd mizeria pe pe lângă trotuare şi am programul meu electoral pe care îl voi prezenta. Sunt un suflu nou la primărie.”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Fost premier al Romaniei si-a inselat sotia cu CUMNATA, sora sotiei. Cumnata i-a dăruit un fiu
În cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 1 al Capitalei s-au mai înscris Dan Tudorache (PSD), Clotilde Armand (candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS), Adina Alberts (susţinută de Pro România).

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se încheie azi, 18 august. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), rămânerea definitivă a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorală începe pe 28 august.