Radio Simplu

ADELINA PESTRIŢU, SCANDAL URIAŞ ÎN ONLINE DUPĂ CE ŞI-A ÎMPODOBIT BRADUL CU NEGRU: „PARCĂ ÎL FĂCEAI PENTRU FETIŢĂ”

GALERIE FOTO (2)

Adelina Pestriţu nu a ţinut cont în acest an de datinile străvechi care spun că împodobirea bradului se face în Ajunul Crăciunului, mai exact în seara de 24 decembrie. Vedeta a ales să facă acest lucru mult mai devreme şi a împărtăşit cu fanii săi această bucurie. Se pare că nu toţi i-au apreciat gusturile vedetei.

Adelina Pestriţu şi-a dorit în acest an un brad „altfel”. Zis şi făcut. Influencerița l-a decorat în culori alb-negru și conține pene, păsări, globuri, flori și fluturi.

Micuţa Zenaida şi-a ajutat mama în decorarea bradului, iar alături de cele două s-a aflat bineînţeles şi partenerul vedeti. Momentul a fost filmat şi publicat apoi pe reţelele de socializare.Se pare însă că nu toţi au apreciat bradul ieşit din tipare. În timp ce majoritatea admiratorilor i-au lăudat alegerea, au fost şi câteva persoane care au criticat aranjamentul făcut de brunetă. Vedeta le-a explicat acestora faptul că nu toţi oamenii au aceleaşi gusturi.

„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare de culoare! Nu e modă și nici Faschion, dar dacă ție îți place așa…” , i-a scris unul dintre internauţi.

Răspunsul brunetei nu a întârziat să apară: „Pentru că bradul îl faci să-ți placă ție și celor din casă”. „E Glamour ce dorești tu, dar nu transmite nimic…”, i-a mai scris o altă urmăritoare.

„Dar nu vreau să transmită tuturor, ceea ce ne transmite nouă!”, a adăugat influencerița.

„Corect, dar parcă negrul nu își are locul în sărbătoarea asta, Crăciun-Nașterea Domnului!” /„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un show room… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită …zic!”, i-au scris alți urmăritori.