Radio Simplu

Adăpostiți-vă!”Mesajul șocant primit de bucureșteni de la Ro-Alert, azi-noapte la ora 23:05

Bucureștenii au primit, azi-noapte, un mesaj neliniștitor prin sistemul Ro-Alert, iar mulți dintre ei au intrat în panică. A fost vorba despre un incendiu declanșat la o hală de pe Șoseaua Fundeni, incinta arzând în totalitate.

Mesajul primit de bucureșteni avertiza asupra pericolului inminent, iar locuitorii au fost sfătuiți să ia ”măsuri de adăpostire” și să evite zona respectivă. ”Incendiu major produs pe Șoseaua Fundeni. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Degajări mari de fum”, a fost mesajul ptimit de bucureșteni.

Hala era amenajată ca service auto
Hala de pe Șoseaua Fundeni din Capitală a ars în totalitate, fiind cuprins de flăcări și un alt spațiu de depozitare lipit de construcție, informează ISU București-Ilfov. Hala distrusă era amenajată ca service auto, în interior fiind găsite mai multe mașini. Hala care a luat foc, joi noapte, pe Șoseaua Fundeni din Capitală era amenajată ca service auto. Aceasta a ars în totalitate din cauza arderii generalizate.

În interior au fost găsite mai multe mașini, informează ISU București-Ilfov. Totodată, un alt spațiu de depozitare (lipit de hală), în care se gaseau materiale pentru constructie, a fost afectat în mare proporție.