Radio Simplu

Acesti bunici le-au facut o surpriza placuta nepotilor, la nunta lor. Au intrat pe ringul de dans si au facut spectacol

Dansul combina in cel mai placut mod miscarea cu muzica si comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate.

In zilele noastre, dansul este una dintre cele mai bune metode de descarcare emotionala, de eliminare a stresului, de slabire, dar si de imbunatatire a comunicarii intre parteneri.

„Terapia prin dans ofera posibilitate de expresie a intregului potential fizic si psihologic al unei persoane. Dansul genereaza armonie intre corp-minte-emotii si aduce o stare de unificare a acestora.

Prin miscare iti poti creste abilitatea de a-ti exprima sentimentele si ideile si poti sa stabilesti mai usor relatii interpersonale.

Dansul reperezintă unul dintre cele mai frumoase moduri prin care îți poți îmbunătăți imediat starea de spirit. Fie că execuți mișcări ușoare ale umerilor și ale șoldurilor, acasă, în timp ce gătești, fie că dansezi de bucurie atunci când proiectele tale se dovedesc a fi de succes, în mod inevitabil dansul este asociat unei stări de bine.

Dar mai mult decât orice, dansul nu are limite și nici vârstă.

„Unul dintre cele mai importante lucruri pentru studioul nostru este atmosfera în care au loc cursurile, dansul fiind o activitate relaxantă pe care vrem să o practicăm în armonie pentru a ne simți bine. Ne dorim ca toată lumea să vină cu plăcere și să se bucure de fiecare pas învățat în cadrul studioului nostru. La guest party-urile noastre, adică la petrecerile noastre tematice în care le oferim cursanților posibilitatea de a-și aduce prieteni pentru a se bucura împreună de atmosfera de la sală, se reunesc toate vârstele: de la copii, până la bunici. Cei care ne-au trecut pragul au redescoperit bucuria de a face mișcare prin dans, iar atmosfera creată a fost una caldă, ca în familie.” – mărturisește Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Instructorii de la școala de dans încearcă să insufle buna dispoziție și se adaptează vârstei și nevoilor fiecărui cursant, ajutându-l să învețe ușor atât pașii de dans ai stilurilor standard, cât și pe cei ai stilurilor latino. Pentru persoanele tinere, pasionale, dansurile latino sunt cea mai potrivită alegere conform specialiștilor de la Danssa Studio: Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba. Categoria dansurilor standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot, Tango – va fi pe gustul persoanelor mature care vor să descopere eleganța dansurilor de altă dată. Iar cursanții care vor să-și consume energia debordantă prin dans vor fi cuceriți de stiluri precum Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing.

Danssa Studio oferă cursuri de dans atât adulților, cât și copiilor cu vârste de peste 12 ani. Prin urmare, sunt încurajați atât copiii, care odată cu era digitală preferă să aloce mai multe timp noilor gadgeturi decât să înceapă să facă mișcare prin dans, cât și persoanele trecute de a doua tinerețe care vor să-și redobândească mobilitatea de altădată. Prima lecție de dans este gratuită, așa că nu amânați momentul înscrierii la cursuri!