Radio Simplu

Aceste gemene încep imendiat să danseze atunci când își aud tatăl cântând la chitară

Fiecare dintre noi are un dans care îl înveselește și îl face mai fericit. Unii chiar se vor ridica de pe scaun atunci când aud melodia preferată, în timp ce alții se limitează la a da din cap în liniște. Unii vor dansa Macarena, vor da din picior, vor sări sau vor dansa cu degetul. Oricare are fi mișcarea, dansul fericirii este binevenit oricând.

Totuși, adulții nu vor fi niciodată atât de simpatici ca aceste fetițe gemene în vârstă de 11 luni care au un astfel de dans al fericirii încă de când s-au născut. Cele două surori dansează în sincron și trebuie să recunoaștem, le iese perfect!

Tatăl acestora este muzician și, în timp ce cântă și pentru mulțimile mari, cele mai mari fane sunt acasă. Mama lor, Ashley, le-a pus pe cele două, Chloe și Alexis, în scaunele speciale pentru a mânca o gustare care constă în niște boabe de mazăre, în timp ce a pornit camera și l-a lăsat pe soțul ei să cânte.

Bucuria lor este extraordinară, iar fetița din stânga începe să danseze prin a-și deschise și închide mâinile, ca și cum ar aplauda. Din spate, tatăl se aude spunând: „Sunteți pregătite?” Și apoi începe să cânte.

După doar câteva acorduri, ambele fetițe încep să dea din cap în timp ce se uită una la alta, parcă încercând să comunice în limbajul specific al gemenilor, și încep instantaneu să danseze. Acestea fac mișcări pe ritmurile muzicii, purtând cele mai largi zâmbete pe fețele lor drăgălașe.

Tatăl lor iubește muzica, așa că și ele au preluat această pasiune încă de la cele mai fragede vârste. Mama lor râde pe fundal atunci când le vede dansând în sincron, iar, împreună cu ea, toți cei peste 27 de milioane de oameni care au văzut aceste imagini pe Youtube.

Gemenele Chloe și Alexis chiar au reușit să ne facă ziua mai bună și mai senină, în special prin inocența cu care se bucură de prezența părinților și melodia cântată de tatăl lor la chitară.

Cele două reprezintă un exemplu demn de urmat: și noi ne putem găsi o activitate simplă care să ne facă să zâmbim cu gura până la urechi și să ne scoată din monotonia cotidianului.

Uneori uităm că viața este scurtă și că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment din ea, mai ales de cele în care suntem înconjurați de familie și de prieteni. Un zâmbet ne poate face mult bine, în special atunci când avem o zi stresantă care pare că nu se mai termină niciodată.

Fetițele gemene chiar au o legătură specială, în special pentru că se privesc în același timp și dansează la fel, ținând același ritm. Se știe că gemenii își pot crea propriul limbaj și că legătura începe încă de când sunt în pântecul mamei.

Studiile recente au demonstrat că un copil geamăn își atinge de la mult ori fratele în pântec decât își atinge propriul corp. În plus, aceștia pot dezvolta aceleași abilități și aceleași pasiuni, așa că, poate cele două fetițe vor ajunge dansatoare celebre.