Radio Simplu

Aceste gaste i-au aratat unui aligator ca nu este binevenit pe terenul de golf

Imaginile ne prezinta o intamplare mai putin obisnuita petrecuta pe un teren de golf.

La un moment dat, jucatorii aflati in masinutele specifice acestui joc au observat un animal feroce, mai precis un aligator, care traversa fara nicio teama gazonul.

Daca aparitia aligatorului parea un lucru incredibil, cu atat mai mult cele opt gaste galagioase care il urmareau indeaproape au starnit hazul tuturor.

Ryan Witkowski este cel care a surprins aceste imagini incredibile in care cardul de gaste ii aratau in mod explicit aligatorului ca nu este binevenit pe terenul de golf.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la acest lucru.

Cu siguranta o singura gasca nu ar fi avut sorti de izbanda, dar toate cele opt gaste impreuna fac o echipa imbatabila.

Dupa cum vedem si in aceste imagini, una dintre inaripate pare mai agresiva, poate si datorita faptului ca are in spatele ei o „armata” care o sustine.

Actiunea gastelor se dovedeste a fi un succes total pentru ca aligatorul este alungat de pe teren fara prea multe batai de cap.

Crescătorii de păsări din alte țări europene, precum Ungaria sau Franța, optează din ce în ce mai mult pentru gâște. Aceste păsări sunt ușor de întreținut, au o dezvoltare rapidă și o sănătate de fier.

Ouăle de gâscă sunt mari și gustoase, iar este carnea lor este delicioasă. În plus, crescătorii știu că aceste păsări sunt foarte loiale și inteligente.

1. GÂȘTELE SUNT LOIALE

De regulă, după împerechere, relația stabilită cu partenerul poate rezista pe toată durata vieții. Dacă din orice considerent trebuie să despărțiți perechea, este recomandat ca aceștia să fie la o distanță suficient de mare unul de celălalt, pentru a nu se vedea sau auzi.

2. PĂRINȚI EXCELENȚI
Unul dintre avantajele unui cuplu de gâște este că masculul își va proteja partenera cu înverșunare în timp ce aceasta clocește.

După apariția bobocilor, gâscanul își va juca în continuare rolul de protector și își va ajuta partenera să crească bobocii.

În creșterea gâștelor, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de rolul gâștei și a gânsacului în creșterea bobocilor.

3. GÂȘTELE SUNT INTELIGENTE

Mulți specialiști consideră că gâștele sunt cele mai inteligente dintre păsările domestice. Memoria este unul dintre atuurile lor.

Nu uită oamenii sau alte animale și mai ales situațiile primejdioase. Din acest motiv, evitați să sacrificați o pasăre în fața mulțimii, pentru că gâștele înțeleg și percep moartea.

4. GÂȘTELE SUNT CÂINI DE PAZĂ

Gâștele își respectă foarte mult stăpânul și există toate șansele să observăm un comportament rezervat al acestor păsări când vine vorba de străini.

Dacă aveți gâște în curte și sunteți vizitat de o persoană care nu vă calcă foarte des pragul casei, veți face cu greu diferența între un câine și o gâscă, din punct de vedere al comportamentului.