Radio Simplu

Aceste doamne fac show pe scena

Cu misiunea simplă de a cânta muzică frumoasă și înălțătoare, aceste femei au crescut doar pe baza fanilor lor. Aceste femei tinere irlandeze s-au schimbat de-a lungul anilor, de când s-a format grupul, dar cântecul lor frumos a rămas întotdeauna același.

Cu focuri de artificii în plină expansiune, cu voci înalte și fundalul frumos , la acest videoclip merită să te uiți de mai multe ori!

Toate aceste femei rămân atât de umile, în ciuda milioanelor de fani și de adepți pe care îi au în întreaga lume.

Cu talentul lor nativ și pasiunea lor de a răspândi voie buna în întreaga lume, tot ce putem spune este că nu putem aștepta până când vor avea mai multe spectacole live în Statele Unite pentru a le urmări!

Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.

Capitala Irlandei e un oraş vesel, care vibrează permanent sub dorinţa de distracţie a localnicilor, care e în contradicţie cu vremea adesea morocănoasă de pe insulă.

Dacă eşti un împătimit al călătoriilor, o vizită în Irlanda nu trebuie să-ţi lipsească de pe agendă. Iar dacă eşti dispus să accepţi câteva reprize de ploaie chiar şi atunci când ţi-e lumea mai dragă, atunci nu există niciun motiv real să nu te urci într-un avion spre Dublin.

Mai ales că acum, posibilităţile de a ajunge în capitala Irlandei sunt destule şi la preţuri mai mult decât decente.

Dublinul e un oraş cu aproape două milioane de locuitori, foarte întins şi care acoperă inclusiv zone de plajă.

Totul e verde, din pricina frecvenţei ploilor, şi pare proaspăt. Cea mai bună perioadă de vizitat este între lunile mai şi septembrie, când reprizele de ploaie alternează cu soarele.

Deşi vara poate ploua zilnic, după orice răpăială care îţi de impresia că va distruge toată călătoria, apare soarele şi, în maximum o oră, totul e uscat. Apoi, iar plouă şi tot aşa.

Pentru mulţi, vremea nu mai e un impediment în calea unui city-break sau chiar a unei vacanţe în Irlanda.

Numărul de turişti creşte de la an la an, iar anul trecut s-a ridicat la câteva milioane bune. Cei mai mulţi sunt americani, care se consideră a avea legături de sânge cu Irlanda şi vin aici să-şi descopere originile.

New York sau Chicago sunt recunoscute pentru enclavele irlandeze dincolo de Ocean, şi acest fapt a stat la baza asaltului turistic american în Irlanda.