Radio Simplu

ACEST VIDEO A DEVENIT VIRAL! CÂTE ALIMENTE A PUTUT CUMPĂRA O FEMEIE

Cumpărăturile unei femei au șocat Internetul! Pur și simplu, aceasta și-a umplut casa cu produse alimentare și de igienă corporală și a filmat totul.

Acest video a devenit viral. Câte alimente a putut cumpăra o femeie
Video-ul în care o femeie, despre care unii internauți spun că ar fi din Arad, își arată achizițiile cu ocazia coronavirsului a speriat internetul. Baxuri de ulei, făină, conserve, dar și șampon sau săpun de corp au fost înșirate peste tot prin apartament. Plus, perne și alte produse. Proviziile sunt, cu adevărat, uluitoare, iar internauții au reacționat pe măsură. ”OMG, sper că nu e adevărat!” sau ”Asta nu mai merge la cumparaturi tot anul :))”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii primite la acest video, share-uit, de asemenea, de zeci de persoane. Alții sunt de părere că acest video este de fapt o parodie și trebuie considerat ca atare. La febra pentru cumpărături a românilor din ultimele zile, mai arzătoare decât febra virusului însuși, nimic nu ar trebui să ne mai mire pe internet, parodie sau nu.

Se pare că panica în contextul coronavirsului s-a instalat în sânul unora dintre români. Nu puține sunt postările celor care merg la cumpărături în această perioadă și găsesc rafturile magazinelor goale. Și nici nu-i de mirare, în situația în care proviziile se fac, așa cum spun internauții, ”cât pentru un an”.