Radio Simplu

Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale

Cererea in casatorie este unul dintre momentele cele mai speciale ale vieții. Barbatul și-a adus fiica de 11 ani, pentru a filma propunerea sa, care a avut loc în fața unei fântâni.

Acesta a vrut sa inregistreze acest moment, dorindu-si ca cererea sa aiba loc intr-un loc retras, fiind doar ei si cei doi copii ai lor.

Barbatul s-a pus in genunchi și a început să-și declare dragostea sa in fata persoanei iubite.

Totul mergea bine, pe măsură ce cuplul avea ochi doar unul pentru celălalt, acestia fiind pierduti în profunzimea și bucuria momentului.

Micul baiat, pe de altă parte, nu lua în seamă ce se intampla in jur și avea preocupări mult mai mari. Poate că a fost prezența apei din fântâna sau zgomotul produs de curgerea acesteia care a determinat nevoia sa imediată de a-si face nevoile.

Alegerea fabuloasă a micutului de a se urina langa fantana a adus o întorsătură neașteptata si amuzanta. Fiica cea mare se aude razand in spatele camerei , insa barbatul si-a continuat discursul.

De-o vreme incoace, tot dai tarcoale gandului ca e vremea sa ii propui sa fie sotia ta, dar nu prea stii cum.

In general e visul oricarei fete sa fie cerute in casatorie intr-un mod cat mai original, ca sa aiba ce povesti, bine-inteles. Si tu, “printul calare pe cal alb” nu poti sa nu te ridici la nivelul asteptarilor iubitei tale.

Dar totusi, poate nu este cel mai creativ sau romantic individ, iar la un moment-dat totul poate sa te depaseasca.

Ei bine, s-ar putea totusi sa nu fie asa greu sa organizezi o cerere in casatorie de care mandri sa povestiti nepotilor si la nunta de argint.

Ia Facebook-ul sau albumele voastre la puricat. Vezi pe unde v-ati plimbat, aminteste-ti de momente speciale pentru voi. Pozele iti vor veni mult in ajutor, mai ales daca va stiti de multi ani.

De aici poti selecta o tema sau un cadru in care vrei sa faci cererea in casatorie.

Gandeste-te foarte bine daca v-ati simti bine ca acest lucru sa se intample in public. Da, asa ca in filme, cu aplauze si cu tot restaurantul ridicandu-se in picioare, poate chiar un fotograf care sa surprinda momentul si sa va faca o serie de fotografii profesionale. Daca ai in cap un fotograf cu care doresti sa lucrezi si mai departe, ar fi perfect!

Ce e fain in aceasta situatie este faptul ca o sa aveti un set de amintiri foarte frumoase, pe care puteti sa il folositi pentru un site al nuntii si pentru albumul de poze. Mai mult, poti sa te asiguri ca publicul vostru sunt chiar prietenii vostri, cu care poti complota.

Pasi:

Alege locul

Gandeste-te la un posibil scenariu

Alege-ti complicii si organizeaza o intalnire cu ei

Fa o lista cu lucruri extra de care ai avea nevoie: Vrei o anumita piesa? Vrei un fotograf? Te gandesti sa ii daruiesti si flori? Cine le aduce?

Locurile publice nu sunt tocmai pe placul vostru, iar cunoscand-o pe ea, nu s-ar simti prea confortabila sa fie in centrul atentiei.

Clar va trebui sa faci din aceasta experienta una intima. Ideea e sa nu fie prea multe persoane in jur, pentru ca ea sa nu se simta stanjenita. Daca aveti planificata deja o excursie, acela e momentul perfect si e indicat sa astepti pana atunci.

Care sunt pasiunile voastre comune? Acesta este cel mai simplu mod de a face din ceva comun si aparent banal, ceva extraordinar de romantic si frumos.

Mai intreaba in stanga si in dreapta persoanele care o cunosc de multa vreme si vezi daca ideea ta e chiar cea mai buna. Sunt sanse mari ca asa sa fie, sa ai o idee perfecta, dar totusi nu strica sa mai consulti o parere.