Radio Simplu

Acest băiat are un succes incredibil la fete, dar când se apropie de el și îi află numele, rămân blocate! Râsetele încep instant! Ce scrie în buletinul lui i-a distrus viața: „Toți râd de mine!”

GALERIE FOTO (3)

Fraţii Sterp au fost prezenți în cadrul unei emisiuni televizate unde au vorbit despre secretul succesului, dar și despre cum erau priviți în trecut.

Culiţă Sterp şi fratele lui, Iancu, au povestit că în trecut erau ironizați, ba chiar se râdea de ei, totul din cauza numelui lor de familie, totuși, au precizat că în prezent nu mai au astfel de probleme. Iancu Sterp este un tânăr cu mare succes în rândul domnişoarelor, chiar dacă se află doar în clasa a 12-a. Deși este atât de tânăr, Iancu se ocupă de afacerea familiei, mai exact afacerea cu oi.

„Iancu a avut mai mult timp să meargă la sală. Eu am puţină burtică. Vreau să fiu diferit de tiparul cu pătrăţele. Colegii râdeau de numele noastre. Fratele meu a dus tradiţia cu oi mai departe. Iancu a fost mereu cuminte”, a susţinut fratele cel mare.

„Anul ăsta am bacul. Mă ocup de afacerea familiei noastre, cea cu oi. Să fie clar, numele de Sterp nu este la propriu, nu se aplică în cazul nostru”, a completat Iancu Sterp.

Culiță Sterp a precizat cu o altă ocazie că familia este cea mai importantă pentru el, iată mesajul său pentru fratele mai mic: „De la cer pân’ la pământ, fratele e lucru sfânt! Nu ştiu voi cum vă iubiţi fraţii, cei care aveţi, sau ce înseamnă frăţia pentru voi, dar pentru mine e cel mai de preţ lucru, inima lor, e ca inima mea, şi fără să fiu făţarnic, dacă ar fi nevoie, oricând mi-as da şi viaţa pentru ei, fără să stau pe gânduri! Nu am mulţi decât un frate şi două surori dar când stau mai mult timp departe de ei, îmi arde sufletul de nerăbdare să-i văd, să stau cu ei, să-i strâng în braţe şi să ne bucurăm unul de altul. Când mă uit la Iancu, mă văd pe mine, îmi văd sufletul la fel, comportamentul (amândoi scorpioni), şi mai presus de toate, iubirea aia de frate care nu poate fi descrisă în cuvinte, pe care o avem amândoi în suflet! Te iubesc frate!„, este unul din mesajele postate de Culiță Sterp pentru fratele lui, Iancu.

Puțini știu că pe lângă fratele mai mic, Iancu, Culiță Sterp mai are și două surori la fel de frumoase ca cei doi frați: Geta și Ileana. „Ăştia-s frăţiorii mei, care mă mândresc cu ei! Familia: cel mai de preţ lucru!”, a scris artistul pe Facebook.