Radio Simplu

Această femeie a slăbit peste 100 de kilograme pentru a putea avea grijă de fiica ei grav bolnavă

Darren Williams, in varsta de 35 ani, originară din Muscatine, ajunsese la greutatea de 206 kilograme din cauza unui regim de viata nesanatos. Motivul pentru care aceasta a decis sa isi schimbe stilul de viata este fiica sa, Hanna de 6 ani, care suferea de o afecțiune gravă și avea nevoie de atenție sporită.

Darren a reusit sa slabeasca 136 kilograme cu ajutorul unei diete pe baza de alimentatie sanatoasa si a unui regim de miscare. Femeia, care inainte era dependentă de medicamente pentru a-si putea tine sub control glicemia, acum isi petrece timpul alergand intre 9-10 kilometri in fiecare zi.

Williams si-a facut abonament la o sala de sport, iar apoi si-a facut un program in conformitate cu orarul sau de la serviciu – director de transporturi la o fabrica de otel – astfel incat sa poate face miscare zilnic.

Multumita noului stil de viata sanatos adoptat, Williams cantareste acum 70 kilograme. Aceasta a dat sfaturi celor care vor sa-i urmeze pasii, spunand: “Nu incercati sa va suprasolicitati deodata, luati lucrurile pas cu pas. Situatii care inainte ma faceau sa ma simt umilită, acum nu mai provoaca niciun sentiment in mine”.